Horoscop, 25 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 25 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 25 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 BERBEC

O dispoziţie de zile mari c-aţi primit o invitaţie specială prin ţară, pe undeva, sau pe-afară pentru două, trei zile că îi e cuiva dor de voi. O să-ntâlniţi pe cineva care vă îmbie cu un job şi o să faceţi rapid un raţionament să vedeţi dacă vă încumetaţi, sau nu. Păreţi gata pregătiţi pentru o nouă relaţie, dacă sunteţi fără partener şi o să vă dăruiţi trup şi suflet.

TAUR

O reuşită, poate vi se împlineşte un vis, ajungeţi în staţiunea preferată, sau poate vedeţi un spectacol, un film, e ceva pe care vi l-aţi dorit de multă vreme. Prezenţa cuiva o să vă lase muţi de uimire că n-aţi fi crezut să vă-ntâlniţi cu această persoană care era de negăsit. Aveţi multe de oferit şi cei din jur or să aprecieze că o să fie o atmosferă de zile mari în grupul vostru.

GEMENI

Se poate să vină un musafir de departe şi să vă petreceţi o zi, două împreună, că v-aţi lipsit unul altuia şi o să vă recalibraţi, emoţional. E un grup care vrea să colaboraţi, poate plecaţi într-o excursie, sau practicaţi un sport, ori aveţi altă preocupare comună. În orice moment poate să apară cineva care să vă poarte într-o aventură sentimentală - de film!

RAC

Se-aduna bani poate pentru că acum şi-ar fi adus aminte nişte datornici să vă înapoieze banii care au fost atât de buni, când au avut ei nevoie. Aţi putea evada un pic şi să daţi o fugă la prietenii din alt cartier. Se poate să daţi de nişte reduceri, vedeţi online dacă sunt lucruri pentru interiorul locuinţei la preţ redus.

LEU

O să vă conversaţi cu cei de pe alte meleaguri şi n-ar fi exclus să vă şi duceţi pân-acolo, dacă vă puteţi întoarce mâine seară, noapte, vedeţi voi. O să fiţi mai selectivi cu prietenii, că unii dintre ei v-au trădat. Invitaţiile curg şi o s-alegeţi să vă-ntâlniţi cu unii, cu alţii în funcţie de timp şi simpatii!

FECIOARĂ

O să răscoliţi fondul de economii şi să scoateţi de-acolo nişte bani cu care să daţi o fugă la ai voştri, le mai duceţi câte cava care ştiţi că le place, le-ar trebui. Poate faceţi o trataţie ca să vină rudele în vizită, poate e ziua de naştere a unui copil, sau e zi de botez. O să faceţi tot posibilul să daţi o fugă la cei care v-aşteaptă de ceva vreme, prin ţară, pe undeva.

BALANŢA

E cineva care vă iubeşte, v-o spune, se vede, se simte şi poate ajungeţi la căsătorie, dacă v-aţi convins că nu va mai doriţi pe altcineva. O reuniune cu lume importantă şi o să vă simţiţi şi bine c-or să fie oameni pe placul vostru. O să faceţi ordine şi curăţenie în lista de prieteni şi o să vi-i păstraţi pe cei care v-au fost fideli.

 SCORPION

O apariţie, poate faceţi cunoştinţă cu cineva care e cam genul vostru şi atracţia pare să fie reciprocă - dacă n-aveţi pe nimeni. Poate primiţi un mesaj de confirmare din partea unui angajator că jobul e al vostru! Poate-i chemaţi pe cei din familia lărgită pe la voi că să staţi la un pahar de vorbă.

SĂGETĂTOR

O să puteţi face o escapadă turistică, poate e şi ceva de sărbătorit pe-acolo pe unde veţi ajunge şi o să vă priască ieşirea-i c-aşa vă remontaţi. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să îndrăgostească şi să puteţi începe o relaţie, dacă n-aveţi partener de cuplu. Se poate să vă mai ocupaţi un pic de reamenajarea interiorului, dar să daţi şi un strop de hrana sufletului.

 CAPRICORN

Poate faceţi o trataţie de zi aniversară - de căsătorie, sau de când v-aţi cunoscut, sau e ziua de naştere a cuiva apropiat şi vreţi să vă bucuraţi împreună cu prietenii. O să puneţi mare preţ pe sinceritate la întâlnirea de suflet cu omul pe care-l vreţi pentru totdeauna în viaţa voastră. O apariţie - surpriză şi toată neliniştea legată de sfera sentimentală o să dispară.

 VĂRSĂTOR

O să vă faceţi noi cunoştinţe pe la mondenităţi şi poate lărgiţi cercul de prieteni ca să reluaţi nişte preocupări de timp liber, să vă dezmorţiţi. O să cheltuiţi, se pare, cu multă uşurinţă banii şi o să le faceţi mici surprize alor voştri pentru că merită. O energie debordantă şi poate vă duceţi la schi, la săniuş, ca să se spulbere stresul acumulat.

PEŞTI

O să aveţi unde şi cu cine să plecaţi pe undeva dacă aveţi chef şi o să mai faceţi cunoştinţă cu câte cineva pe-acolo, să lărgiţi cercul de prieteni. Poate vă duceţi la o cununie religioasă şi o să revedeţi rude şi prieteni, o să fie un balsam sufletesc. Vă scoateţi banii să vedeţi dacă v-ajung pentru rate, facturi, ca să puteţi da o fugă şi-ntr-o staţiune turistică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel