Horoscop, 25 aprilie 2023, cu Neti Sandu: Se conturează nişte bani pentru o ZODIE!

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, marți, 25 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 24 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Se poate să semnaţi un contract cu care v-au mai îmbiat nişte angajatori, dar eraţi prinşi cu alte treburi şi abia acum v-aţi dumirit.

E an bun pentru parteneriat de afaceri şi flerul trebuie să v-anunţe cu cine să faceţi echipa de treabă.

TAUR

Poate faceţi vreo descoperire la serviciu, că puteţi da drumul unui proiect şi să luaţi bani că or să-şi facă apariţia şi sponsorii - o să primiţi de undeva finanţare.

O problemă din trecut se cere - musai - rezolvată şi o să-i acordaţi maximum de atenţie ca să încheiaţi nişte socoteli, să lăsaţi loc proiectelor noi.

GEMENI

Aveţi de făcut câteva rectificări ca să primiţi un accept, să vă luaţi banii, să avansaţi şi cu nişte lucrări, la şcoală, şi să reactualizaţi acte.

Sănătatea să fie pe primul loc în perioada asta şi să vă duceţi la un consult ca să nu apară probleme cărora să nu le mai puteţi da de capăt.

 RAC

Or să vă fie încurajate iniţiativele şi o să puteţi da lovitura în afaceri şi să câştigaţi alţi bani, cât şi prestigiu, în perioada imediat următoare.

Vă caută cineva care visează la o relaţie serioasă, că se ştie că vă doriţi familie şi copii, şi nu staţi la discuţii altfel.

 LEU

Se poate să vă găsiţi de lucru în alt oraş, poate chiar în străinătate şi să vedeţi în ce măsură vă convin condiţiile şi dacă sunteţi pregătiţi pentru o schimbare radicală.

O să-i puteţi convinge pe şefi să vă ofere o recompensă şi dacă vă dau ignore atunci poate cochetaţi cu ideea unui nou serviciu.

 FECIOARĂ

Poate vă interesaţi de nişte acte ca să luaţi cu împrumut bani din banca pentru că vreţi să vă mutaţi în altă casă, ori poate vreţi să renovaţi, să faceţi unele schimbări pe acasă.

O să vi se mulţumească pentru o muncă de durată şi poate să apară şi o provocare c-o să aveţi idei constructive.

 BALANŢA

O să apară o ofertă de lucru, poate fi cineva care a mai încercat să vă propună un job, un business şi o să vă gândiţi dacă vă încumetaţi, sau nu.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă lămuriţi dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt.

 SCORPION

Se conturează nişte bani care or să v-ajute să le împliniți o dorinţă alor voştri, în special copiilor, ca le-oți fi promis o ieşire într-un parc de distracţii, într-o staţiune de agrement.

Poate aveţi de făcut nişte demersuri juridice ca să recuperaţi bani şi bunuri, să definitivaţi un statut.

 SĂGETĂTOR

Se poate să vă implicaţi într-un eveniment care v-ar aduce un plus de vizibilitate şi o să fie o confirmare a valorii.

Să aveţi parte de o companie agreabilă dacă ieşiţi la o cafea, la shopping, sau chiar şi la treabă.

 CAPRICORN

Aţi putea începe un proiect de afaceri şi să vă meargă bine, dacă nu cumva, pentru o vreme, aţi putea lucra în paralel la mai multe, să aveţi câteva colaborări.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie atras de voi şi să puteţi începe o relaţie, sunteţi în căutarea unui partener.

VĂRSĂTOR

Poate faceţi cumva să fiţi din nou împreună cu fiinţa iubită c-or fi fost animozităţi greu de trecut şi fiecare a mai lăsat de la el şi vă puteţi împăca.

E bine să vă îngrijiti de sănătate ca să fiţi în formă şi să puteţi face faţă provocărilor de orice fel.

PEŞTI

Or să vă reuşească demersurile care ţin de şcoală, de examene, interviuri de legalizarea un or acte şi de afaceri, în general c-au rămas nişte lucruri nerezolvate.

Vă reuşesc preocupările de grup, c-aţi mai încercat şi cu ceva timp în urmă şi nu s-a putut dar acum se anunţă succes.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel