Horoscop - 24 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop zilnic, marți, 24 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 24 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să îți reevaluezi situația financiară, Berbec. Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a banilor. Așadar, fii atent la cheltuielile tale și investește doar în domeniile pe care ți le dorești cu adevărat.

O rambursare ar putea veni la tine și, de asemenea, ai putea avea șansa de a revizui un contract nedrept, astfel încât să fie mai favorabil ție.

Horoscop - 24 mai 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a lucra asupra ta. Mercur se află oficial în semnul tău zodiacal Taur, ceea ce înseamnă că este timpul să te îmbunătățești.

Retrogradarea va dura o săptămână, Taurule, așa că, dacă te-ai confruntat cu obstacole în calea ta de creștere, poți lucra pentru a le elimina. Acest lucru îți poate fi de ajutor pentru a rezolva orice pierdere de timp pe care ai avut-o recent din cauza sezonului retrograd.


Horoscop - 24 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Uneori, conflictele nu se rezolvă imediat și s-ar putea să ai ocazia să revii asupra unuia care te-a lăsat treaz noaptea de prea multe ori.

Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a dușmanilor ascunși încă o dată. Aceasta este o șansă de a tăia definitiv cordonul unei relații care este în mod ascuns toxică și care, în general, nu este bună pentru niciunul dintre voi.


Horoscop - 24 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Contactează-te cu vechii prieteni, dar și cu persoanele cu care ai pierdut legătura din cauza faptului că ești prea ocupat pentru socializare.

Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a prieteniilor. Și, cu sezonul retrograd care atrage atenția asupra rețelei tale, este posibil să reiei o relație care ți-a plăcut.

Compania poate fi distractivă și oportună. Cine știe cine te va suna sau cu cine te poți întâlni săptămâna viitoare?


Horoscop - 24 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Care sunt marile tale obiective? Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a carierei, iar sezonul retrograd te ajută să regândești imaginea de ansamblu.

S-ar putea să nu-ți placă tot ceea ce faci acum. Poate că ai niște îmbunătățiri pe care ai vrea să le faci după ce ai tăiat câteva colțuri din cauza presiunilor de timp.

Frumusețea zilei de astăzi este că ai ocazia să îți restructurezi planul de acțiune și să găsești un nou mod de a face lucrurile care să se potrivească cu nevoile tale generale.


Horoscop - 24 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai câteva cursuri online pe care le-ai plătit, dar nu le-ai terminat?

Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a învățământului superior, iar acesta poate fi un moment bun pentru tine să obții acel certificat de absolvire pe care ți l-ai dorit. Ținta ți-ai stabilit-o, poate în timpul pandemiei; iar acum, o poți atinge.


Horoscop - 24 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când ceva este al tău de drept, nu este nimic rău în a cere înapoi. Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a resurselor comune.

Dacă ai împrumutat cuiva un obiect, dar acesta nu ți l-a returnat, această săptămână poate fi fructuoasă pentru a-l recupera. Cere-l cu amabilitate. Poți avea un rezultat excelent cu răspunsul lor și cu returnarea punctuală a obiectului tău.

Horoscop - 24 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un fost iubit poate reveni în viața ta pentru a clarifica lucrurile și poate chiar pentru a se împăca și a încerca din nou. Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a angajamentului.

Iar când această planetă gânditoare revine în această zonă a vieții tale, cineva ar putea avea îndoieli în legătură cu despărțirea de tine. De asemenea, s-ar putea să rezolvi în sfârșit sentimentele rănite pe care le-ai nutrit. Acest lucru ar putea duce la o reîntâlnire sau la o vindecare de care ai mare nevoie.

Horoscop - 24 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ce treburi sau comisioane ai lăsat neterminate, Săgetătorule? Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice.

Iar acea listă interminabilă de lucruri de făcut poate deveni, în sfârșit, o prioritate de top pentru tine. Astăzi s-ar putea să fii și ceva mai productiv.

Horoscop - 24 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ce îți place să faci și ce îți aduce bucurie și plăcere? Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a creativității.

Acesta este momentul să te întorci la planșa de desen, poate la propriu, pentru a finaliza proiecte pasionale și pentru a duce la bun sfârșit o meserie. Dacă ai timp, nu-l irosi, Capricorn. Te vei simți atât de bine când vei avea un proiect artistic finalizat!

Horoscop - 24 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Întotdeauna este plăcut să revii la prieteni, dar și membrii familiei adoră să te vadă. Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a căminului și a familiei.

Acesta poate fi un moment minunat pentru a vorbi sau pentru a coordona o reuniune. Dacă nu ți-ai mai vizitat rudele de ceva vreme, o plimbare rapidă cu mașina pentru cină și desert poate fi atât de plăcută.


Horoscop - 24 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Ce ai uitat să spui? Uneori, memoria nu te mai ajută și mai târziu îți amintești ce ai vrut să spui cuiva. Mercur se află oficial în semnul zodiacal al Taurului, casa ta solară a comunicării.

S-ar putea să îți amintești acel lucru pe care ai plănuit să-l faci, dar ai uitat. Notează-l, Pești, nu lăsa mintea să-ți fie caietul de notițe. Păstrează lucrurile pe hârtie, astfel încât să poți rămâne pe drumul cel bun.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel