Horoscop, 24 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 24 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 24 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

BERBEC

Apar provocări la tot pasul şi asta o să vă ţină în duşuri de adrenalină, că vreţi să faceţi nişte schimbări majore şi acum chiar e momentul. Voi aveţi energie, idei, suport din partea altora şi o să daţi drumul proiectelor care-or să v-aducă succes.

Vă gândiţi, poate, la o investiţie serioasă cu banii din cont şi o să vă consultaţi şi cu ai voştri.

 TAUR

E posibil să vă puneţi în valoare nişte calităţi şi să vă ocupaţi cu diverse activităţi care să adune şi lume în jurul vostru că aveţi nişte lucruri de demonstrat. Vă puteţi asocia cu nişte oameni care vor să contribuiţi mai mult cu tot ce se poate, pentru că voi sunteţi baza. O să primiţi o invitaţie la un eveniment în care s-ar putea s-aveţi ceva de spus şi de făcut şi să şi conteze.

 GEMENI

Sunteţi în mare formă, motivaţi să daţi toată măsura talentului vostru şi o să strângeţi bani din mai multe surse, că n-o să vă limitaţi doar la serviciu. Sunt chestiuni care se cer urgent rezolvate, pe care le-aţi tot amânat şi o să primiţi penalizări dacă nu le faceţi. O reuşită după luni întregi de tevatura şi o să fie un succes răsunător! C-ați muncit, nu glumă.

 RAC

Se observă câştiguri şi stabilitate în sfera financiară şi o să puneţi în ordine şi tot ce ţine de casă şi de cheltuielile acestei perioade. E multă lume care vrea să lucraţi împreună şi o să vă treziţi cu oferte, care mai de care. Vă faceţi planuri pentru o aventură profesională, poate fi o adevărată provocare pentru voi. Îndrăzniţi!

 LEU

E cineva care vă trezeşte la viaţă, dă un alt sens existenţei voastre şi o să vă bucuraţi de experienţa căsniciei, dacă n-aţi trăit-o pân-acum. O să vă bucuraţi de nişte avantaje care să vă uşureze muncă, şi o să aveţi spor la treabă. O s-aveţi o bună comunicare cu partenerii de afaceri după ce v-aţi şicanat în continuu, de trei ani încoace.

FECIOARĂ

O problemă de familie se poate rezolva dacă o să vă implicaţi cu toţii şi o să ţineţi cont de ce ştiţi că le place alor voştri - c-o fi un eveniment zilele astea. O veste bună de la cineva plecat care vă cheamă acolo ca să luaţi parte la o zi de naştere, de căsătorie. Bine ar fi să vă mai acordaţi şi vouă un plus de atenţie ca să fiţi sănătoşi, în formă, buni pentru competiţie.

BALANŢA

O apariţie surpriză şi poate faceţi cumva să petreceţi câteva ore împreună ca să vedeţi cam ce aveţi în comun cu persoana respectivă. Se poate să-ntâlniţi la o întrunire amicală pe cineva care să vă propună nu business. E de analizat oferta. E cineva care visează s-aveţi o relaţie serioasă că-şi doreşte o familie şi poate va surâde ideea.

SCORPION

Vă scoate cineva la plimbare şi o să mai schimbaţi aerul și peisajul dacă plecaţi într-o staţiune turistică, la schi, la săniuş, să fie şi puţină zăpadă. Poate o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care e nehotărât în privinţa relaţiei pe care-o aveţi, sau aţi putea-o avea. Cineva aşteaptă un semn de viaţă de la voi şi se pare că s-a copt ideea şi-i daţi răspunsul.

 SĂGETĂTOR

Se vine cu o ofertă de job şi să lucraţi şi în particular c-aveţi nevoie de bani ca să vă şi deplasaţi în weekend, să vă revigoraţi. Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva cu care să vă înţelegeţi, să vă iubească şi să faceţi casă bună împreună. O să tot fie mult de lucru la serviciu, dar nu vă displace c-aveţi chef de treabă şi-or să vină şi banii.

 CAPRICORN

O să vă bucuraţi de o reuşită după o muncă susţinută şi or să vină şi aprecierile din partea unor oameni care, poate că se îndoiau de voi. O să primiţi confirmări, vi se dă ok-ul pentru o muncă de care sunteţi încântaţi şi nici banii nu vor fi puţini. Ca de obicei, aveţi multe pe cap, dar nu vă sperie, sunteţi antrenaţi şi-o să vă descurcaţi cu toate angaralele.

 VĂRSĂTOR

Munca de echipa o să vă energizare, atât la şcoală, cât şi la serviciu, dar şi la activităţile din particular, poate practicaţi vreun sport. Or să vă dedicaţi studiilor, o să şi colaboraţi pe diverse teme cu colegii şi o să colaboraţi pe diverse teme cu colegii şi o să vă meargă bine. O să vă duceţi în plimbare, prin ţară, poate chiar în străinătate şi o să vă faceţi ordine în gânduri, în viaţă!

 PEŞTI

Se rezolvă probleme mai vechi, poate semnaţi, în sfârşit, un contract care poate fi, la urma urmei şi de colaborare şi o să vă bucuraţi de succes pe mai multe planuri.Vin de undeva nişte bani şi o s-aveţi pentru cheltuielile curente, dar şi pentru o plecare în excursie, dacă vă hotărâţi. Va trebui să vă decideţi, să daţi un răspuns referitor la un contract de muncă dacă vreţi să-l semnaţi, sau nu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel