Horoscop 24 - 30 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal: 24 - 30 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În acest moment, nu ești pregătit să faci nimic mai mult decât să te bucuri de realizările tale majore din această săptămână. Ați reușit. Ai avut un obiectiv în minte și iată-te aici, în această săptămână, capabil să spui tuturor că tu ai fost cel care a făcut "chestia aia" și tu ai făcut ca totul să iasă bine. Iubiți succesul și iubiți și mai mult faptul că știți că voi l-ați făcut să se întâmple. Săptămâna aceasta te face să stai frumos în vârful muntelui tău de realizări, simțindu-te mândru... și pe bună dreptate!

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Nu ești întotdeauna dispus să fii cel mai bun, iar săptămâna aceasta te face să te simți mult mai mult ca și cum ai vrea să fii în schimb cel mai rău. Poate că e vorba de spiritul Halloween-ului, dar săptămâna aceasta te însoțește energia întunecată a lui Pluton, chiar dacă e doar o prefăcătorie.

Nu te deranjează să fii cel înfricoșător la serviciu, pentru că știi că toată lumea te iubește acolo. Îți vei asuma câteva riscuri în această săptămână și îți vei lăsa latura întunecată să se joace. Totul este în regulă. Cu toții avem nevoie de o pauză din când în când. 

 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Iată o săptămână care te imploră să profiți de o oportunitate, sau să o pierzi pentru totdeauna. Asta e chestia cu tine, Gemeni, nu-ți place să fii presat să alegi. Chiar dacă opțiunile sunt toate în favoarea ta, vrei să ai o fărâmă de control asupra a ceea ce faci cu viața ta, iar în această săptămână ți se va oferi șansa de a face ceva măreț, dar șansa va veni la tine prea repede, iar tu nu vei vrea să te decizi în grabă, așa că... vei pierde elanul și vei rata în cele din urmă oportunitatea. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta te face să acționezi într-un mod prezumțios. Nu mai întrebi, ci spui. Ai oameni în viața ta care trebuie treziți din somnul adânc al ignoranței; îi vezi cum se transformă  și nu suporți să-ți vezi prietenii cum se înmoaie. E ca și cum ar fi lipsiți de pasiune, iar cu Scorpionul care îți amplifică abordarea pasiunii, nu-i vei lăsa pe acești prieteni ai tăi să stea cu mâinile în sân. Ești carismatic și persuasiv în această săptămână, iar prietenii tăi vor aprecia mai mult ca sigur ceea ce ai făcut pentru ei


Leo
(23 iulie - 22 august)

Din când în când, este bine să știi că finanțele NU sunt problema ta. Bine ai venit în această săptămână, Leu, în care poți să te relaxezi, dacă așa vrei. Ai câștigat ceva recent; un proces sau poate ai primit un fel de moștenire demnă de luat în seamă. Nu ești în stare să îți risipești banii pe ceva anume, dar îți va face mare plăcere să stai pe spate și să te gândești la următoarea mișcare. Ești într-o formă bună în această săptămână și ai multe de așteptat.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai o voință puternică și te accepți pe tine însuți în această săptămână, Fecioară. A fost nevoie de una pentru a o crea pe cealaltă, iar ideea de a te accepta pe tine însuți, "așa cum ești", este o stare de descoperire pe care nu o vedeai venind. Ceea ce vei observa este că, cu cât te iubești mai mult pe tine însuți, cu atât îți este mai ușor să faci față la orice. Problemele legate de bani vin și pleacă, și da, ești conștient de ele, dar un lucru pe care nu mai ești dispus să-l faci pentru bani este să le oferi tot stresul tău. Banii nu te mai pot ține ostatic. Săptămâna aceasta începe libertatea ta, în această preocupare.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Tranzitele sunt aliniate în așa fel încât, în momentul în care le vei simți influența, aceasta va veni sub forma dorinței tale de control. S-ar putea să te simți copleșit de muncă în această săptămână, Balanță, și nu este genul de copleșire pe care să o poți evita. Este nevoie de acțiune aici, iar tu te vei surprinde pe tine însuți prin faptul că vei face un pas în față în care vei realiza tot ceea ce este necesar de către tine. Succesul tău este câștigat cu greu și bine luptat și, deși ți-ai fi dorit o cale mai ușoară, aceasta îți va fi de ajuns, deocamdată.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Parcă intrarea ta în propriul sezon vine cu fanfară. Vei primi vești grozave în această săptămână, Scorpionule, iar acestea vor ajunge chiar în prima parte a săptămânii. Erai îngrijorat de ceva și credeai că nu se va concretiza, dar săptămâna aceasta te face să știi că nu numai că se va concretiza, dar este mai bine decât credeai. Ești un câștigător în această săptămână și da, asta ar putea implica câștigarea de bani. Îți croiești drum în Scorpionul Soare ca reprezentant perfect al semnului zodiacal.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o misiune în această săptămână, Săgetătorule. Iar această misiune te include să aranjezi ca banii să curgă în direcția ta. Deși nu ești suficient de rece pentru a fi exigent, ești destul de ferm în abordarea ta atunci când vine vorba de a cere cuiva ceea ce îți datorează. Dacă ești un creativ și aștepți să fii plătit, s-ar putea să ajungi să tragi pe gură pentru a obține ceea ce ți se cuvine. Vorbirea directă îți vine ușor și nu vei lăsa lucrurile să treacă prea ușor.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este una dintre acele săptămâni de genul "blocat între ciocan și nicovală" pentru tine. Ai mai fost aici și știi cum să aștepți. Există un anumit tip de acceptare 'zen' care se instalează și care îți permite să faci față celor mai plictisitoare și mai banale situații fără să te sperii. Vei aștepta și apoi îți vei juca cartea. Răbdarea este virtutea TA, Capricorn. Nu-i lăsa niciodată să te vadă transpirând.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Coșmarurile îți amenință liniștea pentru câteva zile în această săptămână, deoarece se pare că ai ceva în minte care s-a cuibărit adânc în psihicul tău. Sezonul Scorpionului tinde să scoată la iveală coșmarurile, iar tu ești dornic să afli de ce visezi așa cum visezi. Ceea ce începe nesigur și poate chiar înfricoșător, se transformă într-o călătorie de autodescoperire. Vei ajunge la fondul coșmarurilor tale și vei putea elibera cauza în univers, fără probleme.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te pune în postura de a fi un vecin util sau un prieten grijuliu. Nu ai nicio problemă în a veni în ajutorul oamenilor atunci când au nevoie de tine, iar săptămâna aceasta te va avea în centrul apelului de ajutor al tuturor. Bine că nimic nu este prea grav, dar mâna ta ajutătoare este exact medicamentul care face ca lucrurile să se îndrepte din nou. Vei petrece această săptămână apreciat și bine iubit. Caritatea ta este generoasă, iar tu vei fi onorat pentru eforturile tale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel