Horoscop, 23 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 23 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 23 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

 BERBEC

Se poate să v-alegeţi cu nişte bani despre care să nici nu fi ştiut şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa şi familie, că sunt multe de luat. O să vă refaceţi şi voi viaţa de cuplu şi poate o s-aduceţi pe lume un copil, dacă totul se-aşează frumos! Vine cineva care o să v-aducă o veste bună, poate are şi un cadou pentru voi, va scoate şi la plimbare.

TAUR

Vin ceva recompense, un vocher, nişte bonuri valorice, o primă, e ceva care o să vă răsplătească pentru ce aţi muncit în ultima vreme. Poate vă invită cineva la un spectacol şi o să vă prindă bine să mai faceţi şi altceva, să va încărcaţi emoţional de ici, de colo. Apar nişte bani din urmă şi o să acoperiţi nişte cheltuieli obligatorii, ca să nu încasaţi vreo penalizare.

 GEMENI

Se poate să daţi de o destinaţie de vacanţă care să fie convenabilă ca preţ şi o să vă puteţi recupera după aproape un an de zile de stres. O s-aveţi succes la examene după o perioadă în care nu v-a fost uşor să-nvăţaţi, nu v-a ajuns timpul, n-oţi fi avut chef. O să puteţi pleca pe undeva, în plimbare, de maine încolo şi să vă recreaţi, c-aţi acumulat mult stres, oboseala.

RAC

O să vi se plătească munci în plus, ore suplimentare, poate aveţi şi colaborări, unii dintre voi şi o să se adune nişte bani, de care s-ar putea să nu vreţi să v-atingeţi. E posibil să fie o atenţionare în sfera sănătăţii şi, dacă nu vă îngrijiți, se poate acutiza problema. Ia vedeţi ce e. Un venit suplimentar pentru c-aţi muncit în afara programului şi vă puteţi lua şi ce vă pofteşte inimioara.

 LEU

Vă invită cineva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi o să lăsaţi, pentru weekend, ca să mai rămâneţi, o zi, două, să vă meargă la suflet, să nu fie totul pe fugă. Se finalizează o situaţie, şi o să vă puteţi muta în altă locuinţă, sau la alt serviciu. Sfera deplasări e activată şi poate plecaţi pentru câteva zile în vacanţă la rude, la prieteni, sau la hotel.

FECIOARĂ

O să interacţionaţi cu şefii, ca să daţi randament şi mai bun la slujbă, să vă situaţi pe un loc superior şi individual şi ca firmă, ca prestigiu. O să primiţi acei bani de care aveţi nevoie şi o să cumpăraţi ce v-aţi propus pentru casa şi copii. Se adună bani, pot veni pe mai multe filiere şi o să vă mai redresaţi din punctul ăsta de vedere.

 BALANŢA

Apare cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să faceţi rost de bani, că o să fie bine plătită munca - şi o să vă bucuraţi de o asemenea ofertă. Vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie sentimentală şi o să vă asiguraţi că nu veţi mai repeta greşelile din trecut. Apare cineva care se asortează cu felul vostru de a fi şi se poate să vă placă de la prima vedere

 SCORPION

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să vă armonizaţi pe măsură ce trece timpul pentru că merită să faceţi unele schimbări la voi. O s-aveţi mult de lucru, vor fi şi chestii care or să vă placă, iar altele mai puţin, per total, însă, o să fiţi mulţumiţi. Aţi putea accepta ceva în plus de lucru la serviciu ca să luaţi bani mai mulţi, dacă tot se iveşte ocazia.

 SĂGETĂTOR

O să puteţi rezolva semnarea unor acte online şi să scutiţi timp şi efort şi să vă vedeţi cu aprobările - la zi - ca să faceţi progrese, la slujbă, la şcoală. Vi se dă mâna liberă, să vă puneţi în valoare creativitatea ca să prezentaţi o nouă faţetă a stilului vostru foarte special Poate le faceţi o surpriză copiilor şi-i duceţi la locurile de joacă preferate ca să se bucure de prezenţa altor copii.

 CAPRICORN

E posibil să mai aduceţi unele îmbunătăţiri interiorului şi o să vă cumpăraţi o mobilă nouă, decoraţiuni, aparatura de uz casnic pentru confortul alor voştri. Poate o să obţineţi nişte bani în plus la salariu, n-ar fi exclus s-aveţi şi o colaborare, care să mai atragă şi altele. S-ar putea să vă pregătiţi de un eveniment festiv la voi acasă şi o să vă daţi peste cap să iasă totul la mare artă.

VĂRSĂTOR

O nouă provocare, la care n-o să rămâneţi indiferenţi, că aveţi o inspiraţie bogată şi vreţi să puneţi în practică ideile, că se vor ivi nişte ocazii. Se anunţa succes la şcoală, la examene, la vorbitul în public, poate faceţi o carieră de acest gen - evenimentul vostru de glorie. Semnaţi acte, luaţi examene, vă expuneţi ideile în cadru public, plecaţi în excursie, programul e încărcat.

 PEŞTI

O să vă daţi tot interesul să faceţi faţă situaţiilor de tot felul ca să aveţi credit la şefi, să vă aibă în vedere la o promovare că ar avea de unde să apară, aşa, pe nepusă masă. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să se convingă că v-a ales bine şi că sunteţi exact ce-i trebuie. O să vă invite cineva să luaţi parte la o activitate care v-ar pune în valoare şi v-ar aduce profit. Îndrăzneşte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel