Horoscop - 23 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, duminică, 23 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 23 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

TAUR

Daţi o petrecere, poate fi un branch şi să staţi la poveşti cu prietenii, cu rudele, c-aveţi nevoie de relaxare ca să puteţi duce mai departe obligaţiile de serviciu, de luni.

Se poate să primiţi cadouri - o fi ziua voastră de naştere sau are cineva să vă dea cadoul pe care a vrut să vi-l dea de Paşte.

GEMENI

Se poate să vă suiţi la volan şi s-o porniţi spre o zonă de agrement ca să vă destindeţi şi mintea şi sufletul şi musculatura, c-o să faceţi un pic de mişcare.

Relaţia de cuplu o să fie mult mai nuanţata dacă o să vă faceţi program comun cu fiinţa iubită că doar aşa o să fiţi doar voi.

RAC

S-ar putea să preluaţi voi iniţiativa şi să le ziceţi alor voştri să plecaţi într-un dus-întors pe la mare, la munte să respiraţi alt aer, să vă deconectaţi.

O să vă puteţi împăca, după o lungă absență, cu cineva care vă e lipit de suflet, dar orgoliile v-or fi încurcat, împiedicat să vă cereţi iertare

 LEU

Aţi făcut cuiva o promisiune ca o să ieşiţi împreună, că vă duceţi la un spectacol şi dacă nu va reţine nimic acasă ar fi momentul să vă achitaţi de această obligaţie morală.

O să vă lăsaţi transportaţi la un meci, o gală, la un botez, o să fie cu atmosfera festivă şi o să vă placă.

 FECIOARĂ

Vă invită cineva la masă, poate e nunta cuiva, sau e altceva de sărbătorit şi o să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să vă însoţeasca în viaţă.

Se poate să vi se facă o surpriză, să primiţi un cadou şi să faceţi cinste că e ceva care o să vă facă, într-adevăr, plăcere.

BALANŢA

E cineva de prin ţara care v-aşteaptă la un grătar, poate are o reuşită pe care vrea s-o împărtăşească, musai, cu prietenii, şi cu rudele, ca să vă bucuraţi de moment.

Poate plecaţi într-o excursie, ca să vizitaţi un obiectiv turistic, şi să mai treceţi şi pe la vreun prieten să-i ziceţi un La mulţi ani, ori Casa de piatră.

 SCORPION

Se poate să aibă loc marea întâlnire cu cineva care o să fie un mare dar pentru voi c-o să vi se potrivească şi o să vă completaţi, frumos, o să vedeţi.

Aţi rămas datori cu nişte răspunsuri, unor parteneri de afaceri şi dacă aveţi o oră, două la dispoziţie vă puteţi întâlni, la cafea să luaţi o decizie.

SĂGETĂTOR

Anturajul feminin se va ocupa de tot ce e nevoie pentru un party şi se pare c-o să vă declaraţi mulţumiţi, deşi nu sunteţi genul care să staţi deoparte ci o să vă împliniţi şi voi.

Apare cineva care dispăruse din peisaj şi o să vedeţi dacă i-aţi simţit lipsa, în ultima vreme, sau nu.

CAPRICORN

Sunt anumite lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult şi abia acum se pot împlini, cum ar fi să vă vedeţi cu cineva care a lipsit o vreme şi să reparaţi o relaţie.

Se poate s-aveţi musafiri, dar s-aveţi chef, mai degrabă, de ieşit în oraş, ca să mai vedeţi şi altă lume, c-oți fi sătui de casă.

 VĂRSĂTOR

O să vă curteze cineva şi, dacă nu sunteţi într-o relaţie, o să tatonaţi terenul să vedeţi ce vi se transmite că poate persoana respectivă vrea o relaţie serioasă.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să vă facă o urare, să vă felicite pentru ce-aţi realizat în ultima vreme.

 PEŞTI

Se va găsi cineva care să vă scoată pe afară, dacă n-aveţi deja, un program şi o să vă placă anturajul, o să vă refaceţi starea de spirit.

V-o fi rămas un prieten dator cu o explicaţie şi vă daţi întâlnire la o cafea să povestiţi cum s-au petrecut lucrurile la un moment şi să vedeţi ce e de făcut.

BERBEC

Se poate să fiţi invitaţi la o petrecere şi să descărcaţi acolo tensiunile că aţi traversat o perioadă de stres şi nu v-aţi refăcut - încă, iată un prilej să vă eliberaţi de acumulările negative.

Se poate să revedeţi o persoană dragă şi poate puneţi la cale o întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă bucuraţi împreună de ce-a mai făcut fiecare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel