Horoscop - 22 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Atenționare pentru o ZODIE!

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, sâmbătă, 22 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 22 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O reuşită în planul comunicării - o să vă faceţi înţeleşi după o perioadă în care aţi cam vorbit în contradictoriu şi dacă ieşiţi în doi o să spargeţi gheaţa, o să fie bine. O să le faceţi o surpriză copiilor după ce v-au rugat să ieşiţi în parc, să se ducă poate la un miniparty.

TAUR

Întâlnire importantă - e cineva care-aşteaptă răspuns de la voi, dacă rămâneţi împreună, sau nu, şi dacă ieşiţi la o plimbare aţi putea avea o discuţie serioasă. O să vă faceţi timp să petreceţi câteva ore cu rudele apropiate şi să puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.

 GEMENI

Poate are loc o negociere, chiar şi la cafea, ca să fie într-un cadru neutru, să vă spuneţi punctul de vedere că să vedeţi dacă vă puneţi de acord, sau nu. Aţi tot amânat o discuţie între patru ochi cu cineva care spera să fiţi un cuplu şi o să trebuiască să ziceţi Da, sau ba.

 RAC

Lumea are nevoie de voi şi o să vă lăsaţi curtaţi, să ieşiţi la un film, un spectacol, o plimbare, la o masă în oraş, prezenţa voastră e foarte binevenită. Prietenii vor să daţi o fugă prin împrejurimi, c-o fi o destinaţie care era mai demult în agenda voastră şi o să fie deconectant.

 LEU

Poate daţi o fugă în staţiunea preferată ca să luaţi aer curat, să mâncaţi bunătăţi bio, să vă relaxaţi şi să vă întoarceţi cu un alt vibe duminică. S-ar putea să luaţi o decizie legată de familie, să vă luaţi altă casă c-o să apară un copil pe care vi-l doriţi de multă vreme.

 FECIOARĂ

O să vă achitaţi de treburile obligatorii şi-o să vă acordaţi şi vouă câteva ore ca să vă delectaţi cu altceva care să vă elibereze de stres. O să ţineţi cont de preferinţele partenerului de cuplu şi vă faceţi program comun, ca să spargeţi monotonia, rutină, să aduceţi un plus de culoare în relaţie.

BALANŢA

Se poate să apară noutăţi în sfera sentimentală şi să vă lăsaţi cuceriţi de acel cineva care vi se potriveşte, că eraţi în căutarea unui suflet care să vă completeze. Poate prindeţi din zbor o ofertă de colaborare şi o să vă gândiţi până săptămâna viitoare dacă e convenabilă, sau nu.

 SCORPION

Vă bucuraţi de revederea cuiva care o să vină cu veşti bune, c-aveţi şi voi nevoie de un suport moral ca să puteţi munci, în continuare cu spor. Se poate să primiţi un email referitor la o colaborare şi să lăsaţi la dospit ofertă, ca să vă relaxaţi ca lumea, în weekend.

SĂGETĂTOR

Familia vă cheamă la masă, la o plimbare după, ca să puneţi la cale o nuntă, un botez care vor avea loc în curând şi e nevoie de fiecare dintre voi. Se strâng rubedeniile, ca poate aveţi o reuşită în familie şi daţi de băut, de mâncat, fie acasă, fie la restaurant.

 CAPRICORN

Vă daţi întâlnire cu cineva care vă poate fi partener de cuplu şi e de văzut dacă, într-adevăr aveţi lucruri în comun ca să puteţi spera la o relaţie. Poate plecaţi într-o excursie, chiar şi de-o zi ca să-i duceţi pe copii într-un parc de aventură, la un escape room, să se distreze.

 VĂRSĂTOR

Sufleteşte are de unde să vă fie bine şi să-ntâlniţi pe cineva dacă n-aveţi pe nimeni şi să construiţi o relaţie că aveţi disponibilitate pentru aşa ceva. Se poate să reluaţi o preocupare de timp liber şi să vă întreţineţi şi cu prietenii, să petreceţi un timp de calitate împreună.

PEŞTI

E posibil să revină cineva cu care aţi avut o relaţie şi să pretindă că şi-a schimbat comportamentul, dar o să-l supuneţi la nişte teste şi o să vă dumiriţi E posibil să-i treziţi sentimente de gelozie fiinţei iubite, deşi nu faceţi nimic greşit, şi totuşi să se-nţeleagă altceva. Fiţi mai atenţi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel