Horoscop 22-28 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop săptămânal:22- 28 august 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta vei sta de pază pentru ceva la care ții și pe care îți dorești să nu-l pierzi. Ar putea fi vorba de un fel de proprietate intelectuală, adică o idee sau un proiect creativ care este atât semnificativ pentru tine, cât și râvnit de alții. Depinde de tine să rămâi cu ceea ce crezi și să nu te pliezi la solicitările altora.

Ceea ce ai acolo este special, oricare ar fi, și nu ar trebui să fie diluat sau deținut de o altă persoană. Nu acorda tuturor beneficiul îndoielii în această săptămână, Berbec. Nu toată lumea este de partea ta.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Se pregătesc planuri pentru tine și, dacă momentul este potrivit, s-ar putea să-ți faci bagajele și să pleci spre destinații necunoscute sau cunoscute, sperăm. Oricum ar fi, călătoriile sunt în astrele tale și asta înseamnă că vei avea parte de o binemeritată pauză de la nebunia vieții de zi cu zi, pe parcursul acestei săptămâni. Nu era ceva ce aveai planificat, dar acum că oportunitatea este aici, se pare că poți profita din plin. Vei fi alături de un partener sau de un prieten în această perioadă de concediu.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să fii un pic prea direct în abordarea ta în această săptămână, Gemeni, deoarece încerci să convingi pe cineva că face ceva "complet greșit". Este posibil să fii resimțit și să ți se amintească de intervenția ta, deoarece această persoană chiar nu are încredere în tine sau nu vrea să aibă prea mult de-a face cu sfaturile tale. Când te vei prinde de atitudinea lor anti-tu, vei începe procesul de resentimente și, înainte de a-ți da seama, vei fi implicat într-o dramă care va dura toată săptămâna. Poate că data viitoare ar trebui să-i lași să facă lucrurile în felul lor.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Săptămâna aceasta ai parte de o parte din minunata energie a lui Jupiter și o aplici la modul în care percepi viața. Îți dorești ca ceva din viața ta să crească, fie că e vorba de afacerea ta sau de viața ta sentimentală, și, deși săptămâna aceasta nu te pune să rezolvi această problemă, te face să lucrezi la ea cu o minte fină și concentrată. Vei reuși să vezi ceva în viața ta cu claritate, în sfârșit, și odată ce începi să faci progrese, nu va mai trebui să te uiți niciodată înapoi. Săptămâna aceasta nu faci greșeli, Rac.

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să fiți nemulțumit de felul în care a decurs ceva din viața voastră, dar vă veți da seama că este cel mai bine așa. În timpul sezonului Leu, ai cam luat-o razna. Ai fost mai puțin amabilă cu un prieten și l-ai rănit până la punctul în care nu a mai vrut să aibă de-a face cu tine niciodată. Analizându-ți comportamentul, s-ar putea să-ți dai seama de greșeala făcută și vei ajunge să te împaci cu relația ta cu această persoană; este timpul să-ți iei la revedere de la ea, pentru totdeauna. Este în regulă. Ai ales această cale, acum este timpul să ți-o asumi.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Acum, că ai intrat în sezonul Fecioarei, te simți din nou mai mult ca tine însuți. Energia Leului a fost un pic prea mult pentru tine și, așa cum este, poți vedea în sfârșit o cale de ieșire din situația ta actuală problematică. Aceasta are legătură cu munca și, deși gândindu-te la ea te poate face să vrei să oftezi și să ridici din umeri, vei fi fericit surprins de upgrade-ul care va avea loc, în ceea ce privește locul de muncă, în această săptămână. Nu credeai că se poate întâmpla, dar se pare că ești mai apreciat la locul de muncă decât credeai.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei petrece ceva timp de calitate pe cont propriu în această săptămână, Balanță, deoarece prinzi cu ușurință vibrația care vine cu Mercur trigon cu Pluton, ceea ce înseamnă că știi când să te implici și când să te retragi. Să te retragi este ceea ce vei face în această săptămână, ceea ce va sfârși prin a-ți aduce o săptămână liniștită, fără problemele legate de dramele personalității. Cu cât mai puțini oameni, cu atât mai bine în ceea ce te privește, și chiar ai dreptate în această privință. Scopul tău este să faci lucruri, iar oamenii, ei bine, nu fac decât să îți stea în cale. Mergi mai departe.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acum, săptămâna ta va fi diferită de a tuturor celorlalți, deoarece nu poți evita tona de iubire care vine spre tine. Se pare că nu numai că vei sărbători ceva care îți va crea distracție și emoții, dar vei cunoaște și pe cineva foarte atrăgător, iar această persoană ar putea deveni noul tău interes amoros. Lucrezi cu un simț amețitor de lejeritate pe parcursul acestei săptămâni, ca urmare a acestei întâlniri. Pentru prima dată după o vreme, te simți entuziasmat de ideea de a fi într-o situație romantică. Întreaga săptămână este în flăcări pentru tine și te vei simți foarte fericit.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Te-ai străduit să pui capăt la ceva în viața ta, posibil "datoriilor", deoarece săptămâna ta este foarte orientată spre partea financiară. Ai dărâmat-o, ca să spunem așa, scăpând de lucrurile din viața ta care nu mai fac parte din progresul tău. Datoriile au planat asupra ta de prea mult timp și simți că nu mai ești un copil și că trebuie să te ocupi cu sârguință de afacerile tale. Ceea ce faci este bine, Săgetătorule. Se poate simți epuizant, dar odată ce pierzi acea datorie, nu va mai trebui să o ridici niciodată.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei fi foarte fericit să te scuturi de energia Leului, deoarece sezonul Fecioarei îți susține stilul de viață. Ești o persoană organizată, cu spirit rapid, căreia nu-i place să lase lucrurile să alunece în dezordine; în această săptămână te așteaptă să aduni bucățile unor dezordini făcute recent și chiar și simplul fapt de a face acest lucru te face să te simți mai bine.

Simți presiunea cauzată de Uranus retrograd, dar numai în măsura în care te face să vrei să acționezi împotriva celor care îți spun să te retragi. Totuși, nu dai înapoi, pentru că ești Capricorn.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Uranus retrograd este principalul tău amic în această săptămână și, pe măsură ce devine din ce în ce mai proeminent ca influență personală, s-ar putea să descoperi că te retragi chiar mai mult în tine decât credeai că este posibil. Acest lucru ar putea fi potențial deranjant pentru prietenii tăi, deoarece ei te consideră prietenos și sociabil; ei nu înțeleg pe deplin de ce vrei să te retragi de la întâlnirile sociale în această săptămână. S-ar putea să te preseze în acest sens, iar tu le vei răspunde amabil, dar ferm: "Nu fac ceea ce nu vreau să fac. Vă mulțumesc".

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Acum că ai pășit în Soarele Fecioarei, te simți mult mai bine în legătură cu viața și cu propria situație. Faptul că ai mai puțină presiune asupra ta pentru a face sau a fi ceva sau cineva care nu ești face o mare diferență pentru tine, deoarece în săptămâna precedentă era ceva care te apăsa.

Săptămâna aceasta, însă, îți aduce libertate și claritate; poți vedea calea de ieșire dintr-o situație întunecată și ești neînfricat în abordarea ta față de aproape orice. Așteptai această săptămână, iar acum că a sosit, te simți puternic și direcționat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel