Horoscop 21 martie 2024. Daniela Simulescu, despre o zodie: Mintea ta îți va oferi idei nemaipomenite! / video

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Simulescu, cel mai priceput astrolog din România, cel puțin în viziunea noastră, vine cu horoscopul zilei de joi, 21 martie 2024.

Pentru nativii din Berbec, Daniela Simulescu avertizează: „Mercur este în continuare în conjuncție cu Chiron. Ai face bine să fii mult mai atent atât la ce gândești, dar și la ce spui”.

 

Cât despre cei născuți în zodia Taur, Daniela Simulescu a spus: „Conjuncția Venus-Saturn poate fi responsabilă de o doză crescută de pesimism. Dar, cel mai bine, ar fi să alegi pragmatismul”.

Pentru Gemeni aflăm că: „Nu înseamnă că nu ești apreciat la locul de muncă dacă nu primești permanent validare din partea șefilor”.

Legat de nativii din zodia Rac, astrologul a zis: „Discuțiile cu șefii pot fi, în continuare, supărătoare sau frustrante. Astrele îți recomandă să ai mai multă încredere în tine”.

Cât despre nativii din zodia Leu, Daniela Simulescu a zis: „Luna se află în semnul tău. Vei experimenta mai multe stări și vei fi mult mai atent la ce îți spune intuiția. Stai departe de scenarită”.

 

„Creativitatea este atuul tău. Trebuie doar să fii mai flexibil și să îi asculți și pe ceilalți. Mintea ta îți va oferi idei nemaipomenite”, a zis despre Capricorn.

 

Cât privește celelalte zodii, vă invităm ca de la ora 09.00 să urmăriți horoscopul zilei cu Daniela Simulescu, în format video, pentru a afla mai multe detalii despre cum vă va fi ziua de 21 martie 2024:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel