Horoscop, 21 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 21 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 21 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

BERBEC

O s-aveți parte de câștiguri și-o să fie și un plus de imagine, de popularitate că o să vă fie apreciată munca, o să fie o upgradare pe mai multe planuri. O să apară un grup de susținători și poate-o să ieșiți mai des pe la mondenități, să luați pulsul societății. Întălnire emoționantă cu cineva care nu concepe viața fără voi și se poate să luați o decizie în acest sens.

TAUR

Afacerile merg bine, or să apară și alți investitori, vi se fac diverse oferte de lucru, în completarea celor existente, că o să atingeți apogeul cât de curând. E o chestiune de suflet care se cere descifrată și o să ieșiți la-ntâlnire cu acea persoană care v-a tulburat sufletul. O să vă implicați într-un eveniment care va avea ecouri în viața voastră profesională și se-anunță câștiguri.

 GEMENI

Poate vă invită cineva prin lume să explorați noi orizonturi, să vă relaxați sau poate acolo e alesul, aleasa voastră și trebuie să vă decideți - încotro! Se poate să vă ocupați de școală, de cursuri, de examene sau vă interesați de niște cursuri particulare pentru copii, să se instruiască. Vă puteți înțelege cu un angajator și să lucrați în condițiile pe care le-ați impus și voi, dar le respectați și pe ale lor.

 RAC

Se poate s-aveți cheltuieli mari și să vă faceți monetarul, ca să știți cu ce bani jonglați, să vă puteți mișca după orele de program, să mai ieșiți cu partenerul pe-afară la plimbare. În continuare e activată sfera carieră și vi se poate propune ceva care să vă trimită într-un fotoliu de șef. E posibil să vină bani atât de la serviciu, cât și de la cei care vă datorează de multă vreme bani.

 LEU

Poate se-ncheie un proces în favoarea voastră și o s-aveți de câștigat, că vă-ndreptați spre alt domeniu sau vă schimbați domiciliul, ceva schimbări vor fi sigur. O persoană șarmantă vă face curte și dacă sunteți disponibili o să vreți să aflați ce fel de om e, ca să știți dacă vă potriviți. Aveți idei ingenioase și se vor găsi investitori care să vă finanțeze, că se-ncred în capacitățile voastre.

FECIOARĂ

Sunt câteva proiecte în derulare și așteptați banii, că sunt cheltuieli mari, cu rate, impozite și alte plăți obligatorii. Se poate s-apară cineva care să vă fascineze și să vă doriți să aflați cât mai multe lucruri despre această persoană. Prezența cuiva o să v-aducă un balsam sufletesc, pentru că vine în întâmpinarea dorințelor voastre.

 BALANȚĂ

Se vine, probabil, cu o ofertă de afaceri și o să vă intereseze ce se-ntâmplă, c-ați avea nevoie de bani și de cultivat noi relații de afaceri. O să vă-nțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu, c-ați învățat din greșelile trecutului și nu vreți să mai riscați să-l pierdeți. Se poate să vă gândiți la căsătorie dacă e tot ce v-ați dorit și nu sunteți într-o relație.

SCORPION

Poate faceți o invitație în locuință c-o să aveți și un eveniment de familie pe care să-l faceți acasă și vreți să fie totul reamenajat, frumos. Vă scoate cineva la cafea ca să vă cunoașteți mai bine în vederea unei relații, poate fi și o cină romantică. E posibil să-ntâlniți o persoană care să v-atragă ca un magnet și să vă placă starea de fascinație.

SĂGETĂTOR

Se poate să schimbați brusc macazul la serviciu și să vă duceți la alt loc de muncă, sau doar departamentul, poate o să faceți altă muncă. O să vă găsiți și voi perechea de suflet și viața voastră o să fie mult mai luminoasă, o să vă simțiți împliniți sufletește. O reușită care să vă meargă direct la inimă și să o fructificați la maximum!

CAPRICORN

Poate veniți cu o idee de proiect ca să faceți rost de bani, că aveți nevoie de o siguranță financiară, că nu vă place ideea să vă-mprumutați, la o adică. Comunicarea cu anturajul colegial, amical, e la un nivel superior, c-ați socializat mai mult în ultima vreme. Se-adună bani în cont și o să fiți cu moralul sus, că nu mai stați cu grija zilei de mâine, că nu v-ajung banii.

VĂRSĂTOR

O să puteți semna un contract și să vă asigurați banii de care-aveți nevoie pentru cheltuielile lunare și în plus mai poate fi și o colaborare. Voi stați bine la capitolul studii și o să perfectați și niște acte, ca să faceți progrese pe mai multe planuri. S-ar putea să găsiți și voi pe cineva cu care să-mpărțiți bune și rele, că aveți nevoie de o companie de suflet!

PEȘTI

Un proiect de sertar va ieși la lumină și o să primiți aprecieri, vi se deschid niște uși, o să fie o altă perspectivă în carieră c-o să fie, poate, o recunoaștere publică. Relația sentimentală se poate rescrie filă cu filă și o să vă bucurați de un trai fericit, c-ați așteptat destul momentul. Vi se-mplinesc niște dorințe, poate vine cineva în care v-ați pus speranțe să fiți fericiți împreună.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel