Horoscop - 21 aprilie 2023, cu Neti Sandu. ZODIA care are șanse să recupereze o sumă importantă de bani

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, vineri, 21 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 21 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 

BERBEC

O reuşită pentru care v-aţi zbătut, probabil, un an de zile şi acum culegeţi roadele, totul e să fructificaţi la maximum ce aţi acumulat ca să ştiţi pentru ce-aţi muncit.

Le-aţi rămas datori cu o plimbare, o ieşire în oraş, la un restaurant unor prieteni şi o să alegeţi un traseu care să vă facă plăcere.

TAUR

Se rezolvă o serie de lucruri şi-o să faceţi progrese pe mai multe planuri pentru că v-au fost recunoscute meritele şi o să fie în continuare o perioadă, cu realizări.

Vi se fac oferte de lucru, dar trebuie să daţi zor să lichidaţi - musai - restanțele.

GEMENI

Aţi tot amânat mersul la doctor, sau poate aţi refuzat să luaţi tratamentul prescris şi acum aţi face bine să vă îngrijiti pentru că altminteri totul o să se complice.

E o chestiune mai veche - de viaţă personală care se cere soluţionată şi o să vă străduiţi din răsputeri să-i daţi de capăt.

RAC

Sunt oameni cărora le-aţi cerut ajutorul şi o să vă bucuraţi că acum, în sfârşit, vă pot oferi sprijin. Dar vor fi unii pe care chiar contaţi dar n-or să poată veni.

O să fiţi cooptaţi într-o activitate care v-ar putea aduce faimă şi bani, totul e s-aveţi curaj să vă aventuraţi.

LEU

Întrevedere cu cineva care are să vă dea nişte bani şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă pe undeva prin ţara să faceţi mişcare, să luaţi aer.

Poate e o muncă de echipă pe care aţi tot amânat-o şi vă faceţi timp zilele astea să vă-ntâlniţi cu grupul.

FECIOARĂ

E cineva care v-aşteaptă în vizită, ca n-oţi fi apucat să vă vedeţi de sărbători şi poate daţi o fugă, staţi la masă, vă plimbaţi, schimbaţi şi cadouri.

E o nuntă, sau e alt moment festiv la care aţi vrea să vă duceţi că e cineva apropiat şi nici n-aţi prea mai fost pe la evenimente.

BALANŢA

Aveţi toate şansele să vă recuperaţi banii, o casă, o maşină, ceva care vă fusese luat fără voia voastră şi o să vă declaraţi mulţumiţi - dar trebuie răbdare.

Poate primiţi un răspuns de la bancă, referitor la împrumutul pe care l-aţi cerut şi o să vă puteţi lua, în curând, o locuinţă.

SCORPION

Se pare c-aţi rămas datori cu un răspuns, ca să lămuriţi o chestiune de ordin sentimental şi relaţia voastră de cuplu o să capete stabilitate.

Apare cineva care a mai încercat cu ceva timp în urmă să vă abordeze şi o să vă fie clar ce simţiţi faţă de această persoană.

SĂGETĂTOR

Vi se vor semna, în sfârşit, acele acte pe care le aşteptaţi de multă vreme şi o să vă puteţi cumpăra o casă, ori mobilă, sau vă schimbaţi maşina.

O să vă îngrijiti şi de voi, şi de membri familiei că să fie toată lumea sănătoasă - şi poate vă luaţi o porţie de odihnă.

CAPRICORN

Cineva cu care aţi avut o relaţie sentimentală reapare, cu gânduri de împăcare şi o să vă întrebaţi inima, ea ce zice, că acum e vorba şi de avut încredere.

Poate sunt anumite rugăminţi ale copiilor pe care va trebui să le împliniţi, pentru că le-aţi promis şi o s-o faceţi.

VĂRSĂTOR

Poate acum vă faceţi timp să reamenajaţi interior, exterior acasă, c-aţi fost ocupaţi cu sărbătorile şi or să vă mai ajute şi ai voştri.

Se întâmplă ceva nou, vă duceţi la o aniversare, sau e altceva care pare să fie stimulativ, şi o să revedeţi oameni cu care o să aveţi treburi comune.

PEŞTI

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni dragi, rude, prieteni şi o să vă petreceţi, o zi, două împreună la o zi de naştere, sau pur şi simplu staţi la poveşti.

O invitaţie în excursie ca să vă întâlniţi şi cu cei pe care nu i-aţi putut vedea de Paşte şi să vă întoarceţi duminică seara, noaptea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel