Horoscop 2022 Vărsător

Data publicării:
Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de
Descriere foto: Vărsător, foto Pixabay/ autor: DarkmoonArt_de

Previziuni generale pentru cei cu Soarele/Ascendentul în Vărsător.  

În 2022 ai de lucrat la două obiective: monetizarea și optimizarea bugetului. Astrele îți vor oferi toate instrumentele pentru a-ți da seama ceea ce nu funcționează în zona veniturilor și a cheltuielilor. Jupiter, planeta expansiunii și a exagerărilor, se va afla în zona banilor în următoarele perioade: 28 decembrie 2021-11 mai 2022 și 28 octombrie - 21 decembrie 2022. Conjuncția lui Jupiter cu Neptun din data de 12 aprilie poate veni cu o idee genială despre cum să îți mărești veniturile, dar și cu o cheltuială nesăbuită. În orice caz, va fi nevoie să lucrezi mai degrabă cu intențiile, decât cu certitudinile. Ai face bine să nu cheltuiești banii pe care încă nu îi ai. Ci să ai răbdare.

 

Iar la capitolul răbdare, vei sta destul de bine sau vei fi obligat. De ce? Saturn va fi în continuare în semnul tău și te va obliga să construiești totul pas cu pas. Dacă te vei grăbi, vor apărea evenimente sau oameni care să te frâneze.

 

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel