"Horoscop 2021- Taur. Avertismentul astrologului: "Trebuie să nu mai fie supuși"

Data publicării:
DarkmoonArt_de , pixabay
Descriere foto: DarkmoonArt_de , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Taurilor în anul 2021.

Taurii sau cei cu ascendent în Taur se vor plânge foarte mult la locul de muncă, dar anul 2021 vine și cu schimbări, dar și cu mai multă responsabilitate.

"Nativii Taur, în 2020, trebuie să își dea seama că li s-a schimbat filozofia de viață și tot ce știau ei că este adevărat, logic și că așa trebuie să fie, nu o să mai fie în 2021. Aș vrea să le atrag atenția asupra faptului că ei se vor plânge foarte mult la locul de muncă, vor avea foarte multe așteptări. Le pot spune că poate să vină o schimbare, dar cu mai multă responsabilitate", a spus astrologul Daniela Simulescu.

Pentru Tauri este foarte important statutul din viața lor, însă, în anul 2021 trebuie să nu se mai supună și să se raporteze doar la ei. În felul acesta o să aibă multe șanse de reușită.

"La ei este foarte important tot ce ține de statut, de funcție, de serviciu, de rol, de autoritate din viața lor. Le-aș atrage atenția să nu mai fie supuși, să nu mai fie submisivi. Să nu fie nici victime, dar nici submisivi. Să încerce să țină cont de ei raportat doar la ei. La serviciu aveți mari șanse să avansați, să vă găsiți un nou loc de muncă", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Iată ce ne rezervă astrele în 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel