Horoscop 2021- Săgetător. Avertismentul astrologului: "Învățați să cheltuiți într-un mod matur"

Data actualizării: | Data publicării:
 DarkmoonArt_, pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: DarkmoonArt_, pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Săgetătorilor în anul 2021.

Săgetătorii sau cei cu ascendent în săgetător trebuie să studieze, să învețe ai mult și să-și rezolve problemele mai vechi.

"Recomandarea mea este să mai învățați ceva, să mai studiați ceva și, dacă aveți probleme cu acte, cu documente, chestii vechi de care nu v-ați ocupat este anul să o faceți, în 2021", le-a recomandat astrologul Daniela Simulescu săgetătorilor sau celor cu ascendent în săgetător.

 

Se anunță un an agitat pentru săgetători. Aceștia trebuie să comunice mai mult, să să fie mult mai practici.

"Este un an cu multă agitație pentru voi, este un an în care trebuie să comunicați mai mult, dar comunicarea se face altfel, pentru că este Saturn acolo care zice să lăsați optimismul și să fiți mai aplicați, mai practici. Dacă nu ați făcut cheltuieli în 2020, nu le faceți și în 2021. Învățați! (...) Ce nu ați cheltuit în 2020, învățați să cheltuiți într-un mod matur, responsabil în 2021 și poate să fie un an în care să vă găsiți activități noi (...) Trebuie să învățați chestii mici care să nu vă lase să vă gândiți la tot felul de prostii" , a spus astrologul Daniela Simulescu.

Iată ce ne rezervă astele în anul 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel