Horoscop 2021- Rac. Previziunile astrologului: "Este un an cu foarte puțină energie"

Data publicării:
Lena Helfinger , pixabay
Descriere foto: Lena Helfinger , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Racilor în anul 2021.

Pentru Raci sau cei cu ascendent în Rac, anul 2021 este unul al transformărilor. Deși modul lor de funcționare este unul mai lent și nu mai sunt la fel de energici ca altădată, în anul 2021 aceștia vor putea să facă noi investiții. De asemenea, în anul 2021, Racii se vor recupera atât fizic, cât și psihic.

"Jupiter-Saturn se petrece în casa a opta, vă scurge de energie, nu știți ce se întâmplă, nu știți cum se întâmplă. S-ar putea ca și partenerul să fie mai bolnav, să nu mai fie atât de puternic precum altădată. S-ar putea să apară discuții legate de bani, pentru că atunci când vorbesc de sănătate, vorbesc și de energie. Nu o să aveți multă energie, este stoarsă, funcționați tot timpul pe lent, dar este un an în care puteți să vă tranformați, puteți accesa noi fonduri, să faceți niște investiții, să vă terminați niște datorii, să faceți rost de niște bani, poate niște credite, niște moșteniri, însă trebuie să țineți minte că este un an cu foarte puțină energie. Este un an în care vă recuperați și fizic, și psihic, și emoțional și voi aveți mare nevoie de acest lucru. Poate părea un an mai greu pentru voi, dar cred că este necesar șă știți", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Iată ce ne rezervă astrele în anul 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel