Horoscop 2021. Mercur intră în Rac: 11-27 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Mercur intră în Rac pe 11 iulie și va rămâne în semnul cardinal până pe 27 iulie. 

Atunci când Mercur se află în Rac, comunicarea e un pic diferită. Emoțiile și intuiția iau locul cuvintelor.


Racul este un semn mut, deoarece aparține elementului apă. Prin urmare, va fi un pic mai dificil să vă exprimați sentimentele în următoarele câteva săptămâni. Atâta timp cât vorbești din inimă și dintr-o perspectivă sinceră, vei prospera.

 


Berbec

Este o perioadă în care intelectul își cere drepturile, îndemnându-vă să vă înconjurați de cărți și ziare care vă stimulează imaginația. S-ar putea chiar să te hotărăști să donezi unele cărți mai vechi la bibliotecă sau să le dai deoparte pentru a face loc celor noi pe care le-ai cumpărat recent.


Taur

Bârfele s-ar putea să se infiltreze în cercul tău de prieteni și să circule și pe la serviciu. Dar asta nu înseamnă că vei lua parte la dramă și că vei participa la răspândirea  zvonurilor despre cunoscuții tăi. Alții ar putea constata că ești foarte defensiv, sensibil și protector față de cei despre care vorbesc colegii tăi.


Gemeni

Deși se știe că mintea ta este extrem de flexibilă, vei descoperi că nu poți să te abați de la modul tău de gândire. S-ar putea să rămâi blocat pe un sentiment sau pe o conversație care îți va răpi toată energia, în loc să îți diversifici interesele.

 


Rac

În mod normal, nu sunteți o persoană care să se exprime liber. Cu toate acestea, acum ești mai înclinat să discuți despre emoțiile tale într-o manieră liniștită și reflexivă. Nu vă feriți de confruntare dacă aceasta vă iese în cale. Fii deschis la discuții, indiferent cât de inconfortabil te-ar putea face să te simți.


Leu

În următoarele săptămâni, accentul va fi pe îmbrățișarea intuiției. În loc să vorbești, te vei baza pe faptul că ceilalți îți vor capta sentimentele în mod intuitiv, nu verbal. Acest lucru înseamnă că te vei baza pe răspunsurile sentimentale și emoționale ale celorlalți, care vin din inimă.


Fecioară

Ești atras de oamenii care te fac să gândești. Acum, însă, mai mult ca oricând, ești capabil să folosești intuiția ca pe un combustibil pentru a-ți ajuta conștiința să evolueze și să crească. Atâta timp cât îți păstrezi mintea deschisă, vei putea să-ți transformi gândurile pe baza înțelepciunii celor din jur.

 


Balanță

Este timpul să vă folosiți abilitățile verbale pentru a scăpa de probleme la serviciu. Îndulcește-ți șeful și colegii. Dacă ai ratat un termen limită sau două, trimite un e-mail prin care să le arăți că ești amabil și îți ceri scuze pentru greșelile tale.


Scorpion

Îți lărgești orizonturile studiind noi filozofii. Acest lucru vă poate inspira să investiți într-un curs online care vă trezește interesul. Nu știi niciodată ce te va ajuta să evoluezi ca persoană și îți va permite să înțelegi lucrurile la un nivel mai profund decât înainte. 

 

Săgetător

Începi să vezi că vorbele pot răni. Gândește-te de două ori înainte de a te afirma și de a te exprima pentru a te asigura că vorbele tale impulsive nu supără pe nimeni. Nu numai că acest lucru te va ajuta să creezi o dinamică mai bună cu ceilalți, dar se va asigura că toată lumea pleacă complet nevătămată dintr-o conversație.

 


Capricorn

Diplomația îți va permite să negociezi cu ușurință chestiuni și situații. Acest lucru îți va permite să te conectezi cu prietenii și colegii la un nivel mai bun, precum și să le vezi perspectivele și să faci cele mai bune înțelegeri pentru toată lumea.

 

Vărsător

Începi să te gândești prea mult la lucruri. În loc să treci peste chestiuni și relații în capul tău, fă un pas mare înapoi și înțelege că faptul este consumat. În acest fel poți merge mai departe fără să analizezi prea mult trecutul și îți poți construi un prezent și un viitor mai bun.


Pești

Folosești cuvinte mărețe care îți dictează viziunile romantice, care vin din inimă. În loc să fii concis, optezi pentru modalități visătoare de a-ți exprima emoțiile. Acest lucru poate fi deosebit de util atunci când încerci să curtezi pe cineva de care ești îndrăgostit sau când încerci să eviți confruntările dramatice cu alții.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel