Horoscop 2021- Leu. Previziunile astrologului: "Vor dori să treacă la următoarea etapă"

Data publicării:
Alemko Coksa , pixabay
Descriere foto: Alemko Coksa , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Leilor în anul 2021.

Anul 2021 vine cu schimbări majore pentru Lei sau cei cu ascendent în Leu. Aceștia vor găsi resursele și energia necesară pentru a trece la următoarea etapă din viața lor.

"Leii în 2021 își vor găsi 'nașul ', pentru că Jupiter-Saturn are această conjuncție în casa a șaptea, iar casa a șaptea este casa parteneriatelor și a relațiilor. Mulți dintre lei își vor găsi persoana mult visată, dar atenție că nu este aceaa visată cum s-au gândit ei până acum. Va fi cu totul altceva, că este semnul Vărsătorului. Mulți dintre Lei vor dori să treacă la următoarea etapă, din punct de vedere relațional, sau mulți dintre Lei vor găsi puterea să divorțeze. Dacă până acum și-au dorit acest lucru și nu au găsit resurse, energie, încredere, în 2021 o pot face, dar asta nu înseamnă că nu pot cunoaște o persoană lângă care să rămână mult timp. Când cunoști o persoană și ai Saturn, prin casa a șaptea e clar că poate să fie cineva care să stea cu tine mult timp, dar s-au putea să fie o persoană mai taciturnă, mai serioasă și ei nu se vor mai simți atât de validați, dar din când în când și copiii trebuie să se maturizeze", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

De asemenea, în anul 2021 Leii vor suferi schimbări la locul de muncă, unele neașteptat, dar care o să le aducă maturizare și evoluție.

"Această conjuncție Jupiter-Saturn are loc și în zona parteneriatelor profesionale. Vor dori să rupă, să renegocieze, să reia niște legături. Nu uitați că Satur-Uranus vă influențează acel careu. Sunt schimbări la locul de muncă, unele la care nu vă așteptați și pe care nu vi le doriți, dar asta nu înseamnă că este sfârșitul lumii, ci înseamnă că mai evoluați și voi din când în când", a mai adăugat Daniela Simulescu.

Iată ce ne rezervă astrele pentru anul 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel