Horoscop 2021- Fecioară. Avertismentul astrologului: "Învățați să faceți ceva din punct de vedere profesional"

Data publicării:
DarkmoonArt_de , pixabay
Descriere foto: DarkmoonArt_de , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Fecioarelor în anul 2021.

Anul 2021 vine cu schimbări pe plan profesional pentru Fecioare sau cei cu ascendent în Fecioară. Dacă până acum au lucrat într-un mediu nefavorabil, în anul 2021 au toate șansele să găsească un loc de muncă pe placul lor.

"Este un an în care le-aș recomanda nativilor Fecioară să se gândească ce și-ar dori să lucreze(...) În 2021 au această șansă uimitoare de a-și căuta un loc de muncă într-un domeniu care să le placă. Pot trece dintr-un departament în altul, unde lucrează deja, sau pot căuta un loc de muncă unde să le facă și plăcere, nu doar să muncească de dimineața până seara, precum un roboțel și să nu simtă, să nu se bucure sau să nu aibă motivație. Motivația nu este doar să îți faci treaba bine, perfectă, să ai exigență, dar câteodată trebuie să îți umpli și inima", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

De asemenea, în anul 2021 sunt șanse mari să apară cineva în viața lor, însă nu se vor întâmpla mari evenimente pe acest plan.

"Această conjuncție Jupiter- Saturn, în casa a șasea, asta își dorește de la voi și tineți cont că pentru voi. La un moment dat, Jupier va trece dintre 14 mai și 8 iulie în Pești și s-ar putea să cunoașteți pe cineva acolo, dar până pe 29 decembrie să nu așteptați mari evenimente pe plan personal. V-aș recomanda să faceți ceva din punct de vedere profesional, să vă facă plăcere. Casa a șasea este casa sănătății. Poate reușiti să mai lăsați chestiile conservatoare vechi și încercați și alte metode, alte căi, nu doar ce știați până acum", a mai spus Daniela Simulescu.

Iată ce ne rezervă astrele pentru anul 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel