Horoscop 2021- Februarie. Leii o să vadă situația altfel. Avertismentul astrologului: "Raportați-vă la oamenii din jurul vostru"

Data actualizării: | Data publicării:
Zodia Leu, sursa pixabay/ autor Sarah Richter
EXCLUSIV
Descriere foto: Zodia Leu, sursa pixabay/ autor Sarah Richter

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile SPECTACOLA, despre ce ne rezervă astrele în luna februarie 2021.

 Leii sau cei cu ascendent în Lei vor scăpa de o relație toxică și o să-și schimbe foarte mult stările. Pentru cei care sunt singuri există posibilitatea ca în luna februarie să-și găsească un partener. Pe plan profesional, Leii trebuie să interacționeze mai mult cu oamenii din jurul lor.

"În zona relațională se întâmplă lucruri. Puteți scăpa de o relație toxică în luna februarie. Dintr-o dată o să vedeți situația altfel, simțiți altfel, aveți o altă stare față de partenerul respectiv, fie ea o relație clasică, fie o relație non-clasică. Puteți să întâlniți pe cineva sau puteți să luați o decizie cu partenerul, o decizie de viitor. De asemenea, pe plan profesional aveți nevoia de a interacționa cu mai mulți oameni, de a merge la mai multe interviuri, de a intra în discuții. Raportați-vă foarte mult la oamenii din jurul vostru și nu stați singuri în luna februarie, chiar dacă nu aveți un partener, căutați tot timpul să interacționați.", a spus strologul Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel