"Horoscop 2021- Capricorn. Avertismentul astrologului: "Trebuie să aveți mare grijă de imaginea voastră"

Data actualizării: | Data publicării:
Hebi B., pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: Hebi B., pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Capricornilor în anul 2021.

Anul 2021 se anunță benefic din punct de vedere financiar pentru capricorni sau cei cu ascendent în capricorn. În anul care urmează, aceștia trebuie să facă în viața lor câteva schimbări pentru a ieși mai mult în evidență.

"În 2021 învățați să jonglați altfel cu banii (...) Pentru voi este un an bun de investiții(...). Dacă în 2020 vă dădeați seama pe unde vă puteți duce, în 2021 trebuie să vă duceți și să vă băgați în seamă singuri. Nu vă simțiți foarte bine când se întâmplă lucrul ăsta, dar v-ar face și vouă bine. Dacă nu vă duceți în același timp cu vremurile, o să rămâneți acolo, o să rămâneți blocați, nu o să avansați, nu o să faceți nimic. În 2021 poate vă luați o haină mai bună, poate vă tundeți altfel, poate vă coafați altfel, poate vă luați un ceas, poate vă luați ceva să fiți mai prezentabili" , a spus astrologul Daniela Simulescu.

De asemenea, în anul 2021, capricornii sau cei cu ascendent în capricorn trebuie să aibă mare grijă de imaginea și de sănătatea lor.

"Anul 2021 este anul în care voi trebuie să aveți mare grijă de imaginea voastră, iar imaginea pleacă, în primul rând de la sănătate(...) Dinți, oase, piele, toată zona aceasta destul de sensibilă pentru voi și, bineînțeles partea de stres pe care nu o lăsați să iasă deloc la suprafață. Poate în 2021 reușiți să vorbiți mult mai ușor despre lucrurile care vă preocupă" , a mai spus Daniela Simulescu.

 

Iată ce ne rezervă astrele în noul an



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel