Horoscop 2021- Berbec. Avertismentul astrologului: "Trebuie să țineți cont de următorul pas"

Data publicării:
DarkmoonArt_de , pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: DarkmoonArt_de , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Berbecilor în anul 2021.

În anul 2021, Berbecii sau cei cu ascundent în Berbec trebuie să țină cont de următorul pas pe care îl fac în viața lor și să nu se teamă de viitoarele schimbări. De asemenea, anul 2021 le va aduce multe beneficii, însă singurul lucru pe care îl au de făcut este să muncească mai mult.

"Indiferent ce vor face, trebuie să cont de următorul pas: că este profesional, relațional, că este din punct de vedere educațional sau social. Ei trebuie să se gândească. Anul 2020 i-a ținut pe loc din mai multe puncte de vedere, dar în 2021 nu mai au scuze, chiar dacă vor simți că dacă fac anumite schimbări o să rămână fără bani sau bugetul le este amenințat(...) Jupier-Saturn în Vărsător nu are de a face cu așteptatul din alte părți, ci are de-a face cu: 'eu vreau următorul pas'. Nu mai este Marte-retrograd în 2021, nu vă mai ține pe loc, trebuie doar să puneți osul la muncă", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Iată ce ne rezerv astrele în noul an



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel