Horoscop 2021. Bărbații ideali, la care visează orice FEMEIE

Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: Carly Rae Hobbins
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: Carly Rae Hobbins

Ce femeie nu-și dorește alături un om care să-i ofere siguranță, încredere și fericire. Dacă nu toate, marea majoritate, cu siguranță. Există printre semnele ziacale și bărbați alături de care orice doamnă înflorește, pur și simplu. 

Taur

Reprezentanții acestei zodii sunt excelenți familiști. O calitate la care se adaugă abilitatea de a câștiga bani, suficienți încât familia lui să nu simtă lipsuri. În plus, pentru bărbații Taur, soțiile sunt adevărate regine, care trebuie protejate și răsfățate. Cu asemenea bărbați, orice femeie va fi fericită. 

Rac

În cazul nativilor din Rac, ei cunosc foarte bine psihologia femeilor, au o intuiție deosebită, ghicind, practic, dorințele partenerei de viață, fie ea prietenă sau soție. Sunt romantici, își iubesc familia și, de aceea, se vor strădui mereu să asigure confortul necesar, să asigure o viață lipsită de grija zilei de mâine. 

 

Citește articolul integral pe DC Business. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel