Horoscop 2021. Banii acestor zodii se vor înmulți

Data publicării:
Horoscop, sursa unsplah/ autor Sasun Bughdaryan
Descriere foto: Horoscop, sursa unsplah/ autor Sasun Bughdaryan

Nu toți oamenii știu cum să facă față banilor. Cei mai mulți îi risipesc fără noimă, aruncând cu ei în dreapta și în stânga, fără să se gândească măcar ca, la un moment dat, ceea ce ei considerau o avere se va topi. Cum nu le trece prin cap nici să-și sporească propriile venituri. Sunt însă și cei care fac bani aparent cu ușurință, deschis și dezvoltă afaceri, încheie contracte bune și găsesc parteneri pe măsura lor. 

Taur

Taurii au noroc la bani. Deși ”noroc” nu este cuvântul cel mai potrivit. Au un fler, o intuiție care îi ajută să găsească un loc de muncă profitabil. Cum nu îi place să lenevească, să piardă, pur și simplu, căută soluții pentru a-și consolida situația financiară. 

În același timp, reprezentanții acestei zodii sunt foarte practici. Investesc cu pricepere banii câștigați și știu să facă economii, astfel încât să nu le afecteze nivelul de trai. 

Săgetător

Săgetătorul este unul dintre semnele a căror stare materială este foarte instabilă. În ciuda acestui fapt, semnul Focului găsește întotdeauna bani pentru o existență decentă. Sunt cu adevărat norocoși: își pot încerca forțele în afacere, deoarece norocul va fi întotdeauna de partea lor.

Citește mai multe pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel