Horoscop 2021. AUGUST, o adevărată MANĂ CEREASCĂ pentru aceste zodii

Data publicării:
Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub

August 2021 - sau o mie și una de modalități de a intra în grațiile planetei la Mercur. Nu de altceva, dar aceasta va fi planeta care vă va ajuta să stabiliți contacte, să salvați relații de afaceri, să semnați contracte sau să vă implicați într-o colaborare avantajoasă. Păcat însă că banii nu vor veni imedait. În plus, în august sunt posibile conflicte. De aceea, este bine să vă țineți firea.

Berbec

 

Va fi teribil, va fi groaznic. O lipsă totală de perspective în special pentru oamenii de afaceri implicați în comerț și export. De aceea, la sfârșitul lunii sunt posibile pierderi. Pentru a o scoate la capăt va trebui să apelați la economiile proprii. 

 

De asemenea, nu se recomandă demararea unor proiecte și afaceri noi. Prin urmare, dacă v-ați propus să faceți investiții, amânați totul. Și nu, nu contați pe ajutor din partea instituțiilor financiare pentru a ieșit din încurcătură. 

 

Taur

 

Ca și în cazul Berbecilor, august 2021 nu este cea mai bună perioadă pentru afacerile din domeniul comerțului și exporturilor de orice fel. La fel de sumbră din punctul de vedere al câștigurilor va fi luna august și pentru nativii din Berbec care lucrează în sfera artelor vizuale. Sfatul astrelor: nu vă faceți planuri mari pentru august, lăsați să treacă luna asta și lucrurile se vor mai îndrepta. 

 

Gemeni

 

În cazul acestei zodii, totul se schimbă la 180 de grade, pentru că august va fi o lună excelentă pentru toți cei născuți sub acest zodical. Nu contează tipul de afaceri derulate, succesul va fi de partea lor. De asemenea, se pot începe noi proiecte. În plus, dacă investiți 

 

Este timpul să începem noi proiecte de afaceri. Dacă investiți în valori mobiliare, veți beneficia de câștiguri însemnate. Și pentru cei care joacă la bursă totul va fi bine. 

 

Rac

 

O lună de prosperitate pentru oamenii de afaceri. Așa promit astrele, care anunță randamente financiare foarte bune. Configurațiile astrale vor facilita lansarea de noi proiecte de afaceri. Speculațiile vor fi profitabile, iar investiția va aduce profituri bune. Racii vor primi sprijin de la agenții financiare.

 

Leu

 

De la o extremă la alta. Din nou afacerile intră într-o zonă nefastă. Influențele planetare nu sunt încurajatoare. Oamenii de afaceri care activează pe același segment al comerțului și exporturilor nu se vor alege cu nimic. Amânați tot ce v-ați propus și mergeți în concediu. Este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. 

 

Fecioară

 

Cam același lucru se poate spune și despre Fecioare, abandonate, parcă, de astre. Nu va fi bine, nu vor veni bani. În orice caz, nu suficienți pentru a vă acoperi toate cheltuielile. Prin urmare, renunțați la noi achiziții. 

 

Citește previziunile astrale pentru toate zodiile pe DCBusiness. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel