Horoscop 2021. Anul Bivolului Alb de metal. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, mantra pe care trebuie să o rostească fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au dezvăluit care este mantra fiecărei zodii pentru Anul Bivolului Alb de metal. 

Invitați în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Feciorul au dezvăluit ce mantră trebuie să rostească fiecare zodie în Anul Bivolului Alb de metal.


Mantra Berbec

“Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent. Îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare moment în care sufletul meu zâmbește”

 

Mantra Taur

„Dorința mea este de a mă dezvoltă și de a oferi cea mai bună versiune a mea. Aleg să las trecutul meu în urmă și trăiesc momentul prezent”.


Mantra Gemeni

„Nimeni în afară de mine însumi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericirea în fiecare pas pe care îl fac”


Mantra Rac

„În fiecare zi învăț mai multe despre cum să-mi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condus de intuiție. Nu-mi este teamă de sescuri pentru că ele mă fac mult mai puternic”


 Mantra Leu


„Înțeleg că în mine însumi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg să fac o schimbare. Aleg să nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și să trăiesc ceva nou. Astăzi aleg să-mi trăiesc un vis”.

 

Mantra Fecioară

„Fiecare lucru mărunt pe care îl fac e suținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Uniers și se transformă în realitatea în aceste momente”


Mantra Balanţă

„Lupt pentru ceea ce-mi doresc. Nu-mi este frică de eșec”


Mantra Scorpion

„Iertând desfac un nod gordian care mă ține legat de trecut, de greșeli”


Mantra Săgetător


„Viața merge minunat. Totul în viața mea merge bine, acum și întotdeauna. Astăzi aleg să fiu recunoscător pentru toate lucrurile care mi s-au întâmplat, mărunte sau mari”

 

Mantra  Capricorn


„Știu că este greu însă mai știu și că universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare și când îmi doresc ceva se și întâmplă”

 

Mantra Vărsător


„Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a mă ascultă și a-mi folosi intuiția și a lua cele mai importante decizii pentru a-mi îndeplini cele mai mari dorințe”

 

 Mantra Peşti


„Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătate, fericire, prosperitate și pacea minții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel