Horoscop 2021- Scorpion. Avertismentul astrologului: "Învățați să puneți limite"

Data publicării:
DarkmoonArt_de , pixabay
Descriere foto: DarkmoonArt_de , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Scorpionilor în anul 2021.

Pentru Scorpioni sau cei cu ascendent în Scorpion, anul 2021 este un an al vindecării, dar și al schimbărilor. Aceștia trebuie să își găsească locul în care se simt în largul lor și unde pot să se desfășoare după bunul plac.

 "Este un an foarte bun de vindecare, adică relația cu mama, cu tata, cu rude. Este un an important în care să vă dați seama că locuința în care stați este cea potrivită pentru voi: ori vă mutați cu chirie, vreți mai multă libertate să nu mai stați cu părinții sau cu cine stăteați înainte, ori vă faceți planuri să vă cumpărați o casă, să vă mutați undeva. Este un an în care vă puteți pune o fundație foarte importantă. Când zic fundație, să știți că mă refer și la fundația în sine: o casă, un apartament, ori de o fundație emoțională ", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Pe lângă fundația în sine, în anul 2021 Scorpionii sau cei cu ascendent în Scorpion trebuie să își consolideze și fundația emoțională. De asemenea, aceștia trebuie să învețe cum să pună limite celor din jurul lor.

 "Dacă în 2020 ați putut să cunoașteți oameni, să vorbiți, să discutați, să învâțați lucruri noi, cât au fost acele planete în casa a treia, în 2021 are legătură cu casa a patra. Casa  patra este casa familiei și mai este o casă a fundației, a interiorului nostru. Trebuie să vă dați seama, dacă în interiorul vostru nu sunteți bine, nu o să fie bine nici în casa în care trăiți. V-ar ajuta foarte mult un proces terapeutic pentru că, în curând Jupiter se va duce în Pești, va trece lângă Neptun și acolo pot ieși la iveală foarte multe traume din copilărie sau foarte multe dezamăgiri pe care le-ați avut din punct de vedere amoros, pe care le-ați îngropat. De aceea este foarte important în 2021 să vă construiți o fundație mentală, emoțională, din toate punctele de vedere. Toate pleacă de la relațiile cu părinții. Învățați să puneți limite. Pentru voi, 2021 este anul în care trebuie să învățați să puneți limite celor dragi, dar și celor care vă sunt mai străini ", a mai adăugat Daniela Simulescu.

 

Iată ce ne rezervă astrele în anul 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel