"Horoscop 2021- Pești. Avertismentul astrologului: "Trebuie să aveți grijă de sănătatea voastră"

Data actualizării: | Data publicării:
Annick Vanblaere , pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: Annick Vanblaere , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Peștilor în anul 2021.

În anul 2021, Peștii sau cei cu ascendent în Pești trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și de a celor din jur.

"În 2021 pentru voi contează vindecarea. Vindecarea poate să fie pe fond emoțional, poate să fie din punct de vedere spiritual, poate alegeți să faceți un proces terapeutic (...) Trebuie să aveți foarte multă grijă de sănătatea voastră, dar și de sănătatea celorlalți. Vindecarea trupului nu va veni fără vindecarea sufletului. La voi întotdeauna există o legătură între suferință și între ce somatizați și ce simțiți  prin corp", a spus astrologul Daniela Simulescu.

De asemenea, anul 2021 vine cu schimbări pentru Pești. Aceștia vor renunța la lucrurile toxice din viața lor și vor alege să stea mai retrași pentru a se axa pe lucrurile care îi preocupă.

"Anul 2021 poate să fie anul în care renunțați la ceva foarte toxic:  un loc de muncă, o relație, o casă, un spațiu, niște prieteni sau niște oameni dragi din urul vostru. De asemenea, poate să fie un an în care vă izolați mai mult. Chiar dacă lumea nu se va mai izola la fel, alegeți să fie un an în care să stați mai departe, să fiți mai introvertiți și să vă vedeți de lucrurile voastre" a mai spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.

Iată ce ne rezervă astrele în noul an:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel