Horoscop 2021- Balanță. Avertismentul astrologului: "Aveți grijă cu viciile"

Data publicării:
 DarkmoonArt_de , pixabay
Descriere foto: DarkmoonArt_de , pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit la Interviurile Spectacola despre ce le rezervă astrele Balanțelor în anul 2021.

Pentru Balanțe sau cei cu ascendent în Balanță, anul 2021 îi ajută să se descopere și să își găsească copilul interior. De asemenea, anul 2021 este unul bun pentru dragoste, dar și pentru noi lucruri pe care le vor experimenta.

"Este un an bun pentru dragoste. Acea conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în casa a cincea și vă face să vă dați seama de copilul vostru interior, de traumele pe care le-ați avut în copilărie, vă ajută să le vindecați, dacă vreți să faceți asta, și vă ajută să descoperiți ce vă place, ce vă face să vă simțiți doriți și tot ce ține de creație. Creația poate să însemne și un copil, cu Jupiter-Saturn în casa a cincea, poate începeți să vă gândiți la un copil sau puteți începe să stați pe lângă un copii altor persoane sau să vă angajați într-un domeniu ce presupune lucrul cu copiii" , a spus astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola.

În anul 2021 Balanțele sau cei cu ascendentul în Balanță trebuie să renunțe la vicii și să fie mai chibzuiți în privința banilor, deoarece în noul an, investițiile grăbite le vor aduce doar dezavantaje.

"I-aș ruga foarte mult pe cei cu Soare în Balanță sau cei cu ascendent în Balanță să o lase ușor cu viciile în 2021, pentru că Jupiter-Saturn, acolo în casa a cincea, oarecum zguduie tot ce ține de jocuri de noroc și alte vicii, adică banii aruncați pe bursă, pe jocuri de noroc, pe tot felul de investiții sau acțiuni. În anul 2021, vor fi trei momente importante, din punct de vedere economic. Nu vor fi crizele pe care le știam noi de acum mult timp, deși este Uranus în Taur(...) Anul 2021 nu este anul investițiilor idioate, stupide, grăbite. Este un an în care trebuie să stați cu copilul interior, poate vă gândiți să faceți un copil și să găsiți pasiuni din care, la un moment dat, să câștigați bani", a mai spus Daniela Simulescu.

Iată ce ne rezervă astrele în anul 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel