Horoscop - 20 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop zilnic, vineri, 20 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop - 20 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Îți iubești spațiul tău, dar din când în când este bine să faci parte și din grup.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a prietenilor. Energia este perfectă pentru activități de networking, dar și pentru a te întâlni cu câțiva colegi sau prieteni apropiați pentru a te recupera după o săptămână lungă.

Horoscop - 20 mai 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cerul este limita pentru tine, Taur. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a carierei. Poate că se impune o schimbare de carieră.

Poate că te-ai săturat să faci același lucru și ai vrea să explorezi alte opțiuni. Nu strică să te interesezi pentru a vedea ce este disponibil sau ce lucruri ar trebui să realizezi pentru a face o schimbare în vocația ta.


Horoscop - 20 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există atât de multe modalități de a obține informații, iar dacă ți-ai dorit să afli niște cunoștințe noi, lumea îți este deschisă. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a învățământului superior și a educației.

Nu trebuie să mergi la facultate, dar poți să te înscrii și să încerci un curs online gratuit. Poate că ar fi bine să te uiți la câteva videoclipuri informative pe YouTube sau să urmărești un documentar pe care îl consideri stimulant din punct de vedere intelectual.


Horoscop - 20 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Uneori trebuie să te detașezi de situație. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a secretelor.

S-ar putea să primești niște vești care te pot face să te întrebi ce să faci cu informația pe care o știi. Este bine să creezi o oarecare distanță între tine și o situație tensionată. Iei decizii mai bune atunci când mintea ta este relaxată.


Horoscop - 20 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Trebuie să faci alegeri înțelepte atunci când decizi să faci ceva care îți solicită timpul și energia. Așadar, atunci când ești invitat să să participați la un proiect, gândește-te bine.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a angajamentelor, și s-ar putea să te simți tentat să te arunci și să faci promisiuni. Asigură-te că le vei și putea respecta.


Horoscop - 20 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți iei obligațiile în serios, așa că atunci când simți că s-ar putea să nu-ți atingi un obiectiv, vrei să te străduiești și să faci lucrurile să se întâmple.

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice, așa că sentimentul de a reuși este cel mai puternic în acest moment. Vei fi ocupată, Fecioară, dar rezultatul final va fi atât de satisfăcător pentru tine.


Horoscop - 20 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Tu vezi toate lucrurile frumoase, Balanță, și este greu pentru tine să nu observi când ceva este minunat făcut. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a creativității.

Ești ușor de inspirat de lumea din jurul tău. De la natură, la animale de companie, copii și toate lucrurile care fac din lume un loc minunat.

Horoscop - 20 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești dedicat și loial, Scorpionule. Odată cu intrarea Lunii în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a căminului și a familiei, te ocupi numai de cei pe care îi iubești.

Vrei să fii acolo pentru ceilalți. Îți dorești să încurajezi securitatea, unitatea și să te asiguri că oamenii la care ții se simt în siguranță și iubiți.

 

Horoscop - 20 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești deschis la exprimare și ai atât de multe de spus, Săgetătorule. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a comunicării, iar acest lucru îți sporește dorința de a spune ceea ce gândești fără nicio reținere.

Sinceritatea ta este cea care te ajută uimitor de mult. Îți transmiți mesajele cu sugestii bine gândite și cu multă chibzuință.

Horoscop - 20 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este posibil să apară o achiziție importantă, dar nu este neapărat un lucru rău. 

Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a banilor. Pentru că îți investești foarte bine fondurile, îți îmbunătățești casa și îți faci viața mai ușoară.

Horoscop - 20 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te dezvolți cu pași repezi și devii persoana care îți dorești să fii. Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a identității personale.

Acesta este momentul să lucrezi la tine, la obiectivele și visele tale. Tot ceea ce te decizi să faci te aduce într-un loc mai bun. Ești hotărât să te autodepășești și asta se vede.


Horoscop - 20 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Nimeni nu te poate opri din visele tale, Pești. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, casa ta solară a dușmanilor ascunși, și, chiar dacă cineva ar putea căuta să te rețină, poate din teamă și gelozie, găsești o cale de a depăși aceste obiective. Și, faci bine, pentru că ți-e scris să fii acolo unde ești în acest moment.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience