Horoscop, 20 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 20 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 20 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV.

BERBEC

E momentul unei schimbări radicale şi o să vă puneţi toate resursele şi fizice şi emoţionale la bătaie, să iasă ceva de calitate extra. Apare cineva care o să vă încălzească sufletul şi o să aveţi mai mult spor şi la serviciu şi acasă, o să fiţi fericiţi. Vă puteţi reface viaţa sentimentală, să aveţi o relaţie care să vă completeze frumos, că e anul vostru special.

TAUR

Vă asociaţi cu nişte oameni care au un obiectiv măreţ, să salveze o situaţie, să daţi naştere unui proiect care v-ar aduce stabilitate financiară. Vi se mulţumeşte pentru ce aţi muncit în ultima vreme şi or să fie şi bani, şi vreun voucher, ceva care să vă recompenseze munca. Poate daţi drumul unei afaceri care să vă rotunjească veniturile şi să vă bucuraţi şi de succes.

 GEMENI

Aţi putea pleca pe undeva fie cu treaba, fie la distracţie, probabil în weekend şi se poate să le şi îmbinaţi pe cele două ca să lucraţi pe două fronturi. Se poate să faceţi o achiziţie de valoare, poate daţi avansul pentru o casă, ori poate vă luaţi o maşină, chiar şi la mâna a doua. O să puteţi da curs unui proiect mai vechi şi să redresaţi din punctul de vedere financiar, să se lege şi alte colaborări.

 RAC

O să puteţi recupera nişte bani, dar e de insistat, că o să tot daţi de rău-platnici şi n-o să fie uşor să le scoateţi banii pentru ca se împotrivesc. E posibil să fiţi puşi într-o postură în care s-aveţi mai multă vizibilitate pentru că munca voastră vorbeşte de la sine. O să recuperaţi nişte bani şi o să aveţi pentru cheltuielile acestei perioade şi ca să vă puteţi şi mişcă un pic.

 LEU

Se poate să vă treziţi cu oferte de lucru, pot fi colaborări şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar şi o să faceţi faţă cheltuielilor de tot soiul. E cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi o să vrea să încercaţi o relaţie, să experimentaţi traiul în doi. Confirmări. O să puteţi semna acte şi să dezvoltaţi nişte afaceri care or să v-aducă profit în foarte scurt timp.

FECIOARĂ

Şedinţă, negociere, veniţi cu argumente şi o să mai lăsaţi de la voi, dar o să şi daţi dovadă de fermitate, ca să fiţi luaţi în serios Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă place aşa cum sunteţi şi o să vă destindeţi, dacă o să vă simţiţi iubiţi. Poate o să vă fie mai clar ce să faceţi cu viaţa voastră, dacă ar fi momentul să vă căsătoriţi, sau nu.

 BALANŢA

Semne bune de la cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră şi, dacă locul din inima voastră nu s-a ocupat, poate vă reclădiţi relația. Se prea poate să vă tenteze cineva cu un job şi să vă încânte ideea, c-or să fie mai mulţi bani. Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi o să trebuiască să vă daţi şi voi un răspuns - vreţi, sau nu? Şi-i ziceţi.

 SCORPION

Se poate să descoperiţi sau să reluaţi o preocupare de timp liber care să vă imprime un alt vibe, să vă puneţi în valoare calităţile latente. O acalmie în sfera sentimentală şi o să spuneţi cum aţi vrea să se comporte ființa iubită cu voi, ca să vă armonizaţi. Se anunţa o perioadă bănoasă la serviciu şi poate puneţi ceva bani deoparte să plecaţi în weekend pe undeva.

SĂGETĂTOR

Vă exprimaţi ideile, adunaţi în jurul vostru nişte oameni care să fie animaţi de acelaşi ţel ca şi al vostru şi o să vă puneţi cu toţii în slujba aceloraşi obiective. Se poate, să ştiţi, să vă îndrăgostiţi lulea, dacă nu sunteţi în vreo relaţie şi să vă placă să plutiţi în starea asta de reverie. O invitaţie să plecaţi în străinătate să-i faceţi cuiva o vizită, sau să rezolvaţi nişte probleme de afaceri. Ba chiar şi, şi.

 CAPRICORN

Vin bani, aveţi cheltuieli cât cuprinde şi o să fiţi cu capul pe umeri când o să vină vorba despre finanţele care trebuie să v-ajungă până la următorul salariu. Se conturează nişte reuşite în sfera comunicării, la slujbă, la şcoală, la examene, interviuri şi o s-aveţi emoţii constructive. Or să vină bani şi acte semnate, ca să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, de succes.

VĂRSĂTOR

Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce acel supliment salarial după care tânjiţi de multă vreme şi să vă mai relaxaţi din punctul ăsta de vedere. O să vă ia prin surprindere invitaţia cuiva, să plecaţi într-o vacanţă care v-ar da un refresh total. Se anunţa o bună colaborare cu grupul, vă puteţi baza pe seriozitatea coechipierilor şi pot fi şi activităţi de plăcere, benevole.

PEŞTI

Noutăţi, confirmări, o să daţi drumul unui nou proiect care o să vă aducă un plus de prestigiu şi bani, dacă or să se lege frumos lucrurile, pe parcurs. O să vă puteţi împăca cu acea persoană cu care ați avut vreo neînţelegere şi o să puteţi trăi în bună înţelegere. O reuşită, după îndelungi aşteptări şi o să puteţi începe o viaţă nouă şi frumoasă, ce să vă restartaţi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel