Horoscop 20 aprilie 2024. Neti Sandu, zodia care are parte de noi oportunități la locul de muncă

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Neti Sandu a venit cu horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024.

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie, la știrileprotv.

 

Berbec

Este posibil să întâlnim într-un cerc de prieteni pe cineva cu care să începem o relație, deoarece vom descoperi afinități comune și o compatibilitate.

Taur

Se apropie un moment important în viața noastră și trebuie să fim pregătiți să primim un dar, niște bani sau să ne mutăm altundeva, fie din motive legate de serviciu, fie de locuință.

Gemeni

Sunt diverse oferte de muncă cu salarii mai bune și posibilitatea de a fi creativi, dar este posibil să nu fim încă dispuși să începem altceva, totuși să nu fim refractari la idee.

Rac

Este nevoie de prezența noastră și de mâna noastră de lucru pentru a obține un rezultat de calitate superioară, deoarece am atins un alt nivel profesional și cota noastră valorică a crescut.

Leu

Se observă o cheltuială care ar putea destabiliza bugetul, dar există și promisiuni de venituri suplimentare în perspectivă. Se echilibrează balanța financiară.

 Fecioară

Vom interacționa cu niște oameni ai legii pentru a ne asigura că se înțelege exact ce este necesar dintr-o acțiune în instanță sau poate ne ducem la un interviu.

Balanța

Există cineva căruia îi pasă de noi și vom ieși la plimbare pentru a discuta lucruri importante și poate vom ajunge la niște concluzii.

Scorpion

Este posibil să avem o petrecere în familia extinsă și să ne bucurăm de revederea fraților, a surorilor sau a nepoților care poate locuiesc departe de noi.

Săgetător

Avem treburi gospodărești de făcut acasă și ne vom ocupa de ele, dar avem nevoie și de timp pentru distracție, să ieșim la o plimbare seara.

Capricorn

O invitație la o zi de naștere sau să luăm masa în oraș, sau doar să bem o cafea, ne-ar putea ajuta să aducem un alt vibe relației și să o împrospătăm.

Vărsător

Este posibil să ne facă vizită cineva care locuiește departe de noi și vom vedea dacă mai avem resurse pentru traiul nostru în doi.

Pești

Este posibil să mai lăsăm treburile deoparte pentru a ne distra, să ieșim în oraș sau la plimbare, să mergem pe la evenimente mondene pentru a cunoaște și altă lume.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel