Horoscop - 20 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Ce aduce Eclipsa de Soare pentru zodii

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, joi, 20 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 20 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

Ideal ar fi să gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie ca să nu vă năpădească regretele şi să mai primiţi şi reproşuri din partea celor dragi.

O să vă ocupaţi de casă, de familie poate o s-aveţi musafiri sâmbătă, duminică.

TAUR

O să luaţi startul într-o nouă aventură de viaţă şi o să puteţi profita din plin de ce vă iese-n cale, un om, o afacere, o şansă de a vă lua o casă, o maşină.

O să puteţi semna acte, să vă luaţi locuinţă, cu credit de la bancă, ori poate vă luaţi aparatura ultraperformantă.

GEMENI

Vi se fac promisiuni de ascensiune în cariera şi rămâne de văzut dacă va trebui să susţineţi şi nişte probe de concurs, sau veţi intra direct în pâine.

Sunt nişte răscoliri sufleteşti care se pot calma dacă vă luaţi inima-n dinţi şi staţi de vorbă, deschis, cu persoana care v-a cauzat tulburările.

RAC

O să vă reinventaţi, c-o să accesaţi nişte resurse interioare cu care să rezolvaţi toate acele lucruri la care nu aveaţi acces şi acum e liber drumul.

Întrevedere cu cineva care va propune un job, şi o să cântăriţi bine de tot situaţia înainte de a da un răspuns.

LEU

O reuşită - vi se plătesc nişte ore suplimentare, o deplasare - vi se decontează, poate şi cazarea pe unde oţi fi fost în interes de serviciu - apar nişte despăgubiri.

Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment care v-ar aduce în centrul atenţiei şi vor deschide nişte uşi.

FECIOARĂ

Legalizaţi o situaţie şi poate vă angajaţi undeva, se poate să lucraţi şi în particular şi să strângeţi un capital că aveţi planuri mari cu casa, poate vă luaţi alta.

O să mai ieşiţi pe la evenimente c-aţi muncit prea mult şi n-aţi avut timp şi poate nici chef pentru hrană spirituală.

BALANŢA

E o reglare de conturi - sunt bani din urmă pe care o să-i puteţi recupera, mai sunt şi plăţi de făcut şi o să vă achitaţi ca să fiţi cu toate cheltuielile - la zi.

O problemă de sănătate vă poate zgândări şi dacă o s-o ignoraţi o să vă facă şi mai mari neplăceri. Un control medical v-ar salva.

SCORPION

Se poate să luaţi o decizie referitoare la banii pe care-i cereţi pentru proiectul în care aţi fost cooptaţi şi dacă lucrurile merg în sensul dorit de voi semnaţi contractul.

Relaţia cu partenerul de cuplu are un plus de stabilitate, şi poate o să vă gândiţi şi la căsătorie în viitorul apropiat.

SĂGETĂTOR

E cineva care vă poate oferi un ajutor dezinteresat, şi o să vă bucuraţi c-o să puteţi profita de timpul liber, va mai duceţi şi la un spectacol şi o să vă deconectaţi.

O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să fie pe tiparul vostru şi să faceţi echipa, să plecaţi în vacanţă, în excursie.

CAPRICORN

Poate o să fie un eveniment în familie la sfârşit de săptămână, un botez, o zi aniversare, şi o să vă faceţi aprovizionare, pregătiri, vă organizaţi frumos.

Poate vă mai duceţi într-o vizită ca să rămâneţi în spiritul sărbătorilor pascale şi să reînnoiţi nişte relaţii de suflet.

VĂRSĂTOR

Se poate să primiţi în sfârşit, o confirmare că aţi luat un examen, că vi se acordă nişte înlesniri, un transfer într-o altă grupă la şcoală, ori în alt departament, la slujbă.

Poate se iveşte ocazia să vă luaţi o casă, ori să locuiţi, o vreme, cu chirie până se zugrăveşte, se reamenajează o casă.

PEŞTI

E posibil să vi se dea nişte bani şi să-i puneţi deoparte pentru concediu, sau o să fie o nuntă în familie, ori poate un botez, e ceva costisitor şi trebuie să aveţi buget.

E bine să achitaţi o factură, sau o rată pe care n-ar fi indicat să le mai amânaţi, să nu se mai adauge vreo suprataxă, penalizări.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel