Horoscop 2 Mai 2024. Daniela Simulescu: Zodia sprijinită de astre / video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a oferit horoscopul zilei de 2 mai. 

Berbec

Tu nu trebuie să stai degeaba. Zilele acestea e bine să fii cât mai activ. Ca să te simți bine în propria piele, trebuie să te ocupi de foarte multe proiecte.

 

Taur

Venus se rupe de careul cu Pluto ceea ce înseamnă că te mai liniștești, îți revine încrederea în tine, nu mai iei lucrurile personal ca ieri. În această perioadă, îți recomand să-ți aduci aminte că trebuie să te dai un pas în spate și că nu trebuie să fii tu în centrul atenției tot timpul.

 

Gemeni

Ai o perioadă în care știi că trebuie să te ocupi de foarte multe lucruri, dar îți lipsește o esență, îți lipsește un simbol, ceva mistic. Simți că faci lucrurile precum un robot și ai nevoie și de altceva. Acel ceva trebuie să-l cauți în tine, nu în exterior.

 

Rac

Trebuie să ai în vedere că nu trebuie să mai aștepți la alții să-ți spună ce să faci, ci trebuie să fii foarte conștient de propria putere, să-ți dai seama care sunt calitățile și ce poți face. Nu mai aștepta validare! Te poți descurca fără validarea altora!

 

Leu

Plimbă-te și astăzi! De fapt, toată săptămâna îți recomand să te plimbi. Dacă te invită cineva să ieșiți, mergi!

 

Fecioară

Trebuie să fii mai selectiv. Zilele astea trebuie să ai grijă la oamenii cu care îți petreci timpul. Unii oameni nu ți-i alegi tu, dar dacă tot sunt în viața ta, nu le da mai mult decât este cazul doar pentru că sunt acolo. Trebuie să merite timpul și energia ta.

 

Balanță

E o perioadă ciudată pentru tine pentru că e un dezechilibru de forțe, de resurse. Dai puțin, primești mult. Dai mult, primești puțin. Trebuie să găsești un echilibru.

 

Scorpion

Multă muncă, îi faci pe plac partenerului. Te sfătuiesc să te gândești și la partea financiară. Dacă ai probleme legate de spectrul acesta pecuniar, nu mai aștepta!

 

Săgetător

În continuare, pe tine astrele te sprijină destul de mult. Muncești cu mult drag, te simți util, te implici, transpiri, dar la finalul zilei te simți bine în propria piele. Munca e cel mai bun dezinfectant, cel mai bun medicament.

 

Capricorn

Permite-ți să te înfurii. Furia este foarte sănătoasă! În dozele în care trebuie, este foarte sănătoasă. Dacă o încapsulezi vei fi precum un vulcan. Permite-ți să te enervezi în doze mici din când în când.

 

Vărsător

Te cam grăbești cu absolut orice. Vrei să fii pe primul loc, vrei să ajungi primul, să cumperi primul, să fii lăudat că ai reușit primul. Unde te grăbești? De ce vrei să fii primul?

 

Pești

Știți că urmează să se întâmple ceva, dar nu știți ce anume, important este să fiți încrezători, să vă întâlniți cu viața și să lăsați lucrurile să se întâmple de la sine, să nu grăbiți, să nu căutați validare că nu o veți primi!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel