Horoscop - 2 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 2 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cuvintele îți vin ușor astăzi, când Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a comunicării. Aceasta este o zi excelentă pentru a face activități de gândire care implică scrierea, planificarea, publicarea sau elaborarea unor mesaje importante pe care ai putea dori să le folosești mai târziu pentru prezentări sau predare.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Întotdeauna este bine să începi luna prin a-ți revizui bugetul personal general și, în timp ce Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a banilor, acum este momentul să o faci. Verifică-ți conturile, taxele în curs și fii meticulos pentru a vedea dacă există zone în care poți reduce cheltuielile.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ai obiective și vise mari, iar cel mai bun moment al lunii pentru a apăsa butonul de resetare pentru a le demara este atunci când Luna intră în semnul tău zodiacal, deoarece este casa ta solară de dezvoltare personală. Această zi este perfectă pentru a face o mini-recapitulare a tuturor lucrurilor pe care vrei să le realizezi în această lună. Creează-ți o mică listă de obiective și începe să prioritizezi, astfel încât să știi ce trebuie să fie în topul lucrurilor pe care le ai de făcut și cum să-ți planifici programul din timp.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nu toată lumea va fi pentru tine, iar când Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa solară a dușmanilor ascunși, ești sensibil la sarcasm, la minciună și când oamenii îți ascund lucruri fără niciun motiv.  Este posibil să tragi o linie  atunci când vine vorba de ceea ce vei tolera și acest lucru ar putea include renunțarea la prietenii care nu mai au ce căuta în lumea ta.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Este o perioadă minunată pentru a socializa, Leu, și pentru a accepta invitații la petreceri și pentru a ieși în oraș și a te întâlni cu niște prieteni. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a prieteniilor.  Ești plin de viață și optimist în ceea ce privește viitorul. Atragi ușor oamenii la tine și faci legături minunate fără prea mult efort. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ești deștept, Fecioară, iar uneori s-ar putea spune că ești un pic prea deștept, așa că atunci când ești pregătit să avansezi în lume, vei găsi o modalitate inteligentă de a face acest lucru, mai ales cu planeta care te guvernează, Mercur, în același semn. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a carierei și a statutului social. Este timpul să faci mișcări de putere, așa că, dacă vrei să îți schimbi locul de muncă, să aplici pentru un nou rol sau să faci o mișcare laterală care îți oferă bani noi, acesta este momentul să o faci.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Întotdeauna mai sunt multe de învățat și dacă v-ați dorit să vă extindeți orizonturile mentale, acum este momentul perfect pentru a face acest lucru.  Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a învățăturii superioare, iar mintea ta este pregătită să exploreze noi informații și să se dezvolte. Așadar, actualizează-ți lista de lectură a cărților. Verifică conținut nou pe subiecte care te intrigă, de la cripto, la piața bursieră și multe altele.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să gândiți conservator și să vă gândiți cu atenție la viitor, în timp ce vă despărțiți de trecut. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a resurselor comune. Pot exista unele tipare vechi de spart atunci când vine vorba de modul în care ai cheltuit banii, pe alții și chiar și modul în care tratezi lucrurile pe care le primești de la alții. Următoarele câteva zile sunt momentul perfect pentru a monitoriza și a face schimbări, mai ales atunci când este vorba de documente, legalități și planificare succesorală.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vă gândiți să vă întâlniți sau să vă căsătoriți? Acest eveniment important ar putea să apară în conversație și să vă pară mai real ca niciodată. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a angajamentului. S-ar putea să nu fii deschis să faci anumite tipuri de compromisuri sau concesii atunci când vine vorba de dragoste, dar se poate întâmpla o nouă activitate în viața ta amoroasă care să fie o surpriză plăcută chiar și pentru tine.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ați sperat să aveți energia și timpul necesar pentru a face anumite lucruri, ziua este plină de oportunități pentru dumneavoastră. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a îndatoririlor.  Aveți fereastra de oportunitate perfectă pentru a finaliza sarcini importante. Nu te lăsa distrasă. În schimb, ia-ți băutura energizantă preferată și plănuiește să te apuci de treabă. 

Horoscop - 29 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Gândurile și ideile tale pot fi creative și jucăușe pe măsură ce Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a pasiunii. Este o zi excelentă pentru a planifica o ieșire cu un prieten sau cu o persoană dragă. Dacă preferați să stați acasă în loc să ieșiți în oraș pentru a economisi bani, planificați să vă urmăriți emisiunile preferate sau să vă puneți la curent cu filmele romantice nou adăugate la serviciul dvs. preferat de streaming.

Horoscop - 29 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Este timpul să vă bucurați de confort și de lucrurile care vă aduc un sentiment de confort în viața dumneavoastră. Luna intră în semnul zodiacal al Gemenilor, casa ta solară a căminului cotidian și a familiei.Este timpul să îți sărbătorești familia și dragostea pe care o ai în viața ta. Nu trebuie să vă petreceți tot timpul liber împreună în această săptămână, dar puteți apărea și ieși din viața celorlalți pentru a vă arăta aprecierea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel