Horoscop 19 februarie - 20 martie. Previziuni pentru toate semnele zodicale

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop 19 februarie - 20 martie pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)


Planeta ta guvernatoare, Marte, va rămâne în semnul zodiacal al Gemenilor pe toată durata sezonului Peștilor, ceea ce înseamnă că comunicarea poate rămâne problematică.

Din fericire pentru tine, planeta binevoitoare, indiferent de problemele în care te bagi în timpul sezonului Pești, vei găsi o cale de a ieși. Venus va intra în semnul tău zodiacal a doua zi după ce începe horoscopul sezonului 2023 din Pești, așa că ai noroc în dragoste și poate și la bani.


Ai nevoie și de o pauză, și e drept; muncești din greu.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ghinionul se transformă în noroc pe măsură ce câteva planete se aliniază în Berbec la începutul sezonului Pești din acest an. Venus, guvernatorul tău, va intra în Berbec pe 20 februarie și se conectează ușor cu Jupiter, ceea ce ar putea aduce un eveniment predestinat care provine dintr-o întâlnire din trecut cu un fost partener de afaceri.

Deși Pluton nu va intra în Vărsător până pe 23 martie 2023, ceea ce se anunță deosebit de bine pentru tine este munca. Odată ce sezonul Peștilor se pornește, îți aduce o schimbare de perspectivă care îți permite să îți vezi viața profesională ca pe ceva în care vrei să te implici puternic.

 

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)


Asemănător naturii dualiste a Peștilor, ca semn zodiacal reprezentat de Gemeni ești și tu extrem de schimbător Gemeni. Te poți aștepta la multă autoanaliză și studiu datorită unui ajutor din partea lui Marte care face trigon cu Mercur la începutul sezonului Pești. Din cauza propriului tău dualism, vei dori să pui la îndoială mai tot ceea ce ți se pune în față.

Ești cu picioarele pe pământ și realist și, deși poți părea un pic prea analitic, știi că ai motivele tale.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Pe 7 martie are loc o Lună Plină în Fecioară, care marchează sfârșitul iernii și începutul primăverii. Acest eveniment lunar este greu, deoarece Luna se află în cuadratură cu Soarele și Marte, în timp ce se opune lui Neptun în Pești. 

Prin natura ta, tânjești după spațiul de acasă; ai nevoie de confortul creaturilor tale și de rutinele tale zilnice, și primești ceva sprijin din partea lui Uranus, care se armonizează cu Luna în această perioadă. Asta înseamnă că atunci când vrei ca lucrurile să fie simple și ușoare, ele pot sfârși mai întortocheate și mai complexe decât ți-ar plăcea.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)


Sunt câteva zile pe care trebuie să le notezi în calendar în timpul sezonului Pești. În perioada 13 - 15 martie, Luna se află în Săgetător, încurajându-ți flerul pentru tot ceea ce este în plus. Pregătește-te să aduni toate acele gânduri uimitoare ale tale, pentru că ești pe cale să pleci într-o călătorie creativă, Leu. 

Este, de asemenea, momentul perfect pentru a face o curățenie de primăvară, iar asta se aplică atât vieții tale, cât și casei tale.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai Soarele, Luna Nouă și Saturn, toate în a șaptea ta casă a parteneriatelor și a relațiilor de angajament. Inutil să mai spunem că sezonul Peștilor scoate la iveală latura sensibilă a naturii tale și s-ar putea chiar să râzi de câtă compasiune simți brusc față de oameni de care în mod normal ai fugi.

Și, deși raționalitatea nu este întotdeauna punctul tău forte, vei juca acest joc cu finețe și stil. Nu te priva de dragostea și viața pe care le meriți.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru că Peștii guvernează imaginația, iluzia și visele, vei începe să te simți foarte, foarte bine în legătură cu conceptele și planurile la care ai început să lucrezi, încă de la începutul anului.

Este momentul în care lucrurile încep să se așeze la locul lor pentru tine, iar tu nu le vei contesta sau pune la îndoială. Aceasta este o perioadă productivă pentru tine; rămâi sănătos, astfel încât să poți realiza tot ceea ce îți dorești.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

În timpul sezonului Pești, îți vei oferi darul pozitivității, ceea ce înseamnă că ai de ales între a merge pe această cale sau a te întoarce la căile negativității. Deși ești Scorpion și este în firea ta să fii oarecum strict, chiar și cu tine însuți, vei simți cum te va cuprinde fluiditatea Peștilor.

Nu vei mai lua lucrurile la fel de în serios în următoarea lună, pentru că îți dai seama că nu totul este atât de important pe cât ai făcut-o să pară anterior. Acest anotimp îți va aduce un binemeritat sentiment de lejeritate. Libertatea te cheamă.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi fericit să afli că sezonul Peștilor îți va aduce un echilibru în viață; nu mai simți nevoia să acorzi o atenție exagerată lucrurilor care te-au deranjat, dar, cu toate acestea, rămâi sensibil și atent la tot ceea ce te înconjoară.

Nivelul tău de creativitate va crește vertiginos și, aparent, nu va mai coborî... nu te deranjează să fii singur, iar în timpul sezonului Pești, vei descoperi că atunci când ești singur, faci cea mai bună treabă a ta. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sezonul Peștilor îți aduce acceptare. Tot ceea ce ai trăit emoțional, până în acest moment, va fi recunoscut de tine ca fiind trecut și nu mai valorează mare lucru pentru tine. Te vei simți atât de liberă și revigorată, pentru că ai acceptat că anumite lucruri din viața ta nu se vor schimba niciodată, iar dacă așa trebuie să fie, atunci așa să fie.

Ceea ce nu vei mai face este să te agiți, de acum înainte. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Saturn părăsește în sfârșit semnul tău în timpul sezonului Pești pentru a intra în sectorul tău al banilor și al bunurilor personale. 

Întotdeauna ai fost hiper-imaginativ și dispus să accepți cele mai ciudate lucruri, iar în acest sezon, vei descoperi că singurul lucru pe care îți dorești cu adevărat să îl faci este să explorezi spațiile interioare. Ai încredere în tine și în mintea ta, iar Peștii te inspiră în moduri care nu se pot manifesta doar prin faptul că vei crea ceva cu totul nou și frumos, în acest sezon.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Acesta este sezonul tău și îți place la nebunie. Ziua ta de naștere scoate la iveală tot ce e mai bun din toți cei din jurul tău, iar dragostea pare să fie nemărginită.

Viața ta este foarte bună, Pești, și în timp ce semnul tău zodiacal guvernează Soarele și cerul, vei căpăta abilități de lider datorită lui Saturn care intră în semnul tău zodiacal luna aceasta. Saturn demonstrează că ești un profesor înnăscut și vei ajuta foarte mulți oameni în această perioadă.


Compasiunea este practic al doilea nume al tău, iar latura ta generoasă este ușor de exprimat în timp ce Jupiter se află în Berbec. Așteaptă-te să lucrezi cu animale și copii în acest sezon, mai ales după ce Luna Plină a Lupului are loc în Fecioară pe 7 martie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel