Horoscop - 19 aprilie 2023, cu Neti Sandu. O zodie primește bani

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, miercuri, 19 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 19 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv

 

BERBEC

O energie de zile mari pe care o puteţi folosi mai mult ca oricând şi o să puteţi pune în practică idei mai vechi cu care chiar să daţi lovitura în afaceri.

e poate să primiţi o sumă de bani, poate fi şi împrumutul cerut unei bănci şi o să vă puteţi lua o casă, ori o maşină.

TAUR

Vă pregătiţi de o lansare la apă, vă susţine şi lumea din jur şi o să începeţi o viaţă cu totul nouă, din mai toate punctele de vedere şi va fi un progres şi în plan spiritual.

O să puneţi punctul pe „i” într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi vă puteţi gândi şi la căsătorie dacă relaţia a ajuns la maturitate.

GEMENI

O să vă acordaţi şi vouă un timp al vostru, să vă delectaţi cu ceva care să vă facă plăcere, vă mai duceţi la un tuns, un masaj, o remodelare corporală, la shoping.

O să intraţi la cheltuială poate pentru c-o să plecaţi în weekend pe undeva şi e bine s-aveţi şi o rezervă de bani, pentru orice eventualitate.

RAC

Se poate să străluciţi pe firmament, să vi se încredinţeze o funcţie, să căpătaţi o titulatură şi să atingeţi un alt nivel profesional, să fie un progres în carieră.

Se poate să luaţi acei bani pe care-i aşteptaţi, poate de anul trecut şi să vă luaţi ce vă trebuie pentru casa şi familie.

LEU

Poate definitivaţi o situaţie legată de şcoală şi o să încheiaţi un ciclu, şi vă pregătiţi, eventual, pentru următorul nivel, tot de şcoală, sau puneţi în practică tot ce-aţi învăţat.

O să tot fiţi invitaţi pe la mondenităţi şi veţi ajunge la un spectacol, un meci, o lansare de produs.

FECIOARĂ

O să recuperaţi bani, bunuri poate pentru că s-a încheiat un proces, ori vă recăpătaţi ce-i al vostru prin bunăvoinţa celor care n-au procedat corect, la un moment dat faţă de voi, dar şi-au îndreptat greşeală.

Vi se poate aproba un împrumut sau dizolvaţi un depozit bancar şi faceţi cumpărături pentru casa şi familie.

BALANŢA

O reuşită, vi se recunosc nişte merite, primiţi bani, un voucher şi o să aveţi o stare de spirit mult mai bună, creşte stima de sine şi o să aveţi chef de treabă.

Cineva de care v-a fost dor soseşte şi o să reglaţi o relaţie care-şi cam pierduse direcţia şi o să vă recalibraţi, să mergeţi mai departe.

SCORPION

Poate vă luaţi banii pentru care aţi muncit de anul trecut şi o să vă redresaţi, în sfârşit, din punct de vedere financiar c-aveţi nevoie de stabilitate în plan financiar.

Apare cineva care se arată interesat de voi şi o să fiţi şi voi pe recepţie să vedeţi dacă rezonaţi cumva, sau nu.

SĂGETĂTOR

O să vă abordeze cineva care vrea să lucraţi la un proiect de timp liber, poate fi o activitate deconectantă care să adune lume în jurul vostru.

O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vă aprecieze şi să vă scoată pe la evenimente şi să vedeţi cum vă înţelegeţi.

CAPRICORN

Poate abia acum aterizează produsele, sau obiectele pentru interiorul locuinţei pe care le-aţi comandat mai demult şi o să vă amenajaţi, casă, vă ocupaţi şi de garaj dacă aveti.

Poate faceţi o rezervare pentru weekend şi vă duceţi într-o staţiune de agrement ca să vă reveniţi după o perioadă de stres.

VĂRSĂTOR

O atmosferă mult mai bună la serviciu şi o să vă bucuraţi şi de colaborarea cu colegii, dar şi de aprecieri din partea şefilor, că o să se vadă, probabil, că munciţi cu plăcere.

Sfera sentimentală e frumos nuanţata şi o să vă puteţi găsi şi voi pe cineva care să fie alături de voi, dacă n-aveţi pe nimeni.

PEŞTI

Poate bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce mai mulţi bani decât pân-acum şi o să vă puteţi permite un concediu care să vă scuture de tot stresul acumulat.

O să obţineţi semnăturile necesare ca să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, peste tot şi o să căpătaţi şi notorietate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel