Horoscop 19-25 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal: 19-25 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Săptămâna aceasta este vorba despre echilibrarea banilor tăi, Berbec, deoarece ai cheltuit atât de mult în ultima vreme încât nu mai ești sigur că te descurci. Un lucru duce la altul, iar acum, ești o mașină de cheltuit bani care nu se poate opri, iar chestia e că îți PLACE asta. Este atât de amuzant pentru tine să arunci cu bani în oameni sub formă de cadouri și răsfățuri. Știi că trebuie să te oprești și ești dispus, dar nimic nu te va opri în această săptămână. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Săptămâna aceasta îți aduce multe noutăți în viața ta; toate par promițătoare și bune. Nu ai avut încredere în noua ta situație, dar ai rezistat și ai încercat să rămâi pozitiv. Eforturile tale mentale au funcționat, căci această săptămână pare să vrea să-ți arate cât de pozitive pot fi lucrurile. Vei petrece timp cu familia și prietenii în această săptămână și vei avea impresia că nu poate fi mai bine de atât.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Cineva din viața ta va fi atât de șocat de tine în această săptămână, într-un sens bun, încât doar reacția lor va fi suficientă pentru a-ți face săptămâna mai bună. Te-ai descurcat bine, Gemeni, și vei fi lăudat și mulțumit pentru contribuția ta. Săptămâna aceasta îți permite să te simți respectat și iubit; credeai că popularitatea ta a scăzut, dar astăzi ești mai iubit ca niciodată. 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Hai să o spunem așa: vei obține ceva ce îți dorești foarte, foarte, foarte mult în această săptămână. Și da, probabil că va fi un cadou de la cineva care te cunoaște foarte bine. Se pare că s-au străduit să îți pună întrebări pentru a-ți putea recupera cea mai mare dorință a ta; Această persoană este „duhul din lampa ta” și este aici pentru a-ți aduce ceea ce îți dorești, de atâta timp. Ce săptămână urmează să ai, Rac. Wow, bucură-te.

 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)


Pentru că atitudinea ta a suferit un lifting, te simți optimist în legătură cu orice. Refuzi să vezi lucrurile printr-un geam întunecat, iar acum, cu inima pusă pe crearea unui viitor fericit pentru tine, vezi doar succesul în față. Chiar acum, în acest moment, poți spune cu siguranță că lumea este stridia ta; poți face orice, poți merge oriunde și poți fi alături de oricine dorești, Leu. 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ești unul dintre acei oameni care pare că nu ratează ocazia să critice și să-i pună la zid pe cei care o dau în bară.
Aceasta este săptămâna în care falsele tale bravade și falsele tale trăsnăi sunt demascate. Pretinzi că ești înfricoșător, dar ești doar vulnerabil și speriat. În această săptămână vei încerca din răsputeri să le demonstrezi oamenilor că ești dur, dar nimeni nu te crede.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai chef să aștepți ca visul tău să se împlinească, dar ești la mila anotimpului. Sezonul este mult mai interesat să închidă lucrurile, să se închidă în sine și să se concentreze pe familie decât pe individ și pe ambiția sa. Știi că nu vei finaliza ceea ce ai început până în ianuarie anul viitor. Cu cât accepți mai repede acest lucru, cu atât mai ușor va fi restul anului pentru tine, Balanță.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionule, mereu iubăreț cum ești, săptămâna aceasta nu se schimbă prea multe. În timp ce sărbătorești Crăciunul, tu ești cel care este, de asemenea, foarte atent să te asiguri că partenerul tău romantic este la fel de încântat. Săptămâna aceasta vei oferi persoanei tale preferate un cadou foarte generos. Și pentru că ești un fan al teatrului, vei face mare caz de prezentarea cadoului. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta te pune să accepți un cadou pe care nu ți-l dorești. O, ce jenant și ce risipă de bani, de asemenea, din partea persoanei care tocmai ți-a oferit "cadoul suprem".
Vei face tot posibilul să îți arăți plăcerea de a primi acest cadou, dar vei fi tentat să spui ceva răutăcios. Este greu să taci, dar vei fi bine, deoarece vei reține comentariile mucalite și îi vei arăta recunoștința pe care o merită.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se întâmplă atât de multe lucruri în viața ta acum, cu sărbătorile care se apropie și cu ideea că ești pe cale să devii cu un an mai în vârstă. Aceste lucruri atârnă greu asupra ta și te pot face să vrei să pleci de unul singur. Dacă poți face un astfel de lucru s-ar putea să nu fie posibil. Totuși, dacă ar fi după tine în această săptămână anume, ai sta singur pe un munte, departe, foarte departe. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Iată ceva ciudat: săptămâna aceasta te va face să te întrebi dacă spiritele din jurul tău glumesc cu tine. Da, așa este; este o săptămână spirituală pentru tine, dar când te gândești la spiritualitate, te gândești la ghizi, îngeri și ființe astrale care sunt acolo pentru a te ajuta.

Prognoza astrologică din această săptămână te face să te simți ca și cum universul ar fi pe urmele tale. Nu ai încredere în mintea ta în această săptămână și, într-un fel, acesta este un semn bun. Te va face să te străduiești să găsești o existență mai fericită. Îți dorești să fii fericit, iar această săptămână poate fi rampa de lansare către o stare de spirit pozitivă.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te face să interacționezi cu cineva care nu face niciodată ceea ce trebuie și, cu toate acestea, iubești această persoană cu toată ființa ta, tot timpul, non-stop. Încearcă să facă ceea ce trebuie în ceea ce te privește. Cu toate acestea, trebuie să îi oprești mereu pentru a putea ajusta ceea ce fac, astfel încât eforturile lor să devină ceva ce tu ÎȚI dorești, spre deosebire de ceva ce își doresc ei. Această persoană te iubește. De acest lucru, nu există nicio îndoială. Cu toate acestea, nu au habar când vine vorba de a te înțelege. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel