Horoscop 18 septembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop 18 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Luna în Pești poate face ca următoarele zile să fie ușor inconfortabile pentru tine, deoarece emoțiile tale încep să preia conducerea.


Este un moment bun să te apleci asupra acestor îndemnuri și să îți permiți să procesezi orice apare, inclusiv vise ciudate sau viziuni despre viitor.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Prieteniile tale pot părea să aibă o semnificație spirituală, iar atunci când te gândești la cineva cu greutate, nu fi surprins dacă te sună sau îți trimite un mesaj.


Luna intră în Pești, sectorul tău al prieteniilor, iar o conexiune de suflet pereche pe care ai experimentat-o în viața ta se poate întoarce din nou, poate nu pentru a fi unul în viața celuilalt pentru o perioadă lungă de timp, ci momentan, cu un scop.


Fiți curioși când se întâmplă acest lucru pentru a vedea unde vă conduce universul.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Uneori trebuie doar să ai încredere că lucrurile se întâmplă cu un motiv și că viața ta se va pune la locul potrivit la momentul potrivit.


Luna intră în Pești, sectorul tău de carieră. Ceva intrigant ar putea să se întâmple pentru a aduce o nouă posibilitate în calea ta.


S-ar putea să primești un e-mail de la un loc de muncă la care ai aplicat cu mult timp în urmă, sau un post în carieră care a fost ocupat este acum redeschis.


O mulțime de evenimente pot avea loc aducându-vă la cunoștință că opțiunile dvs. sunt deschise și tot ce trebuie să faceți este să profitați.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Simți lucrurile mai mult după ce Luna intră în Pești, sectorul tău de învățare superioară. O mulțime de semnale vin către tine prin diverse mijloace.


De la numere secvențiale până la cuvinte pe care se pare că le vezi în mod constant. Toate acestea te îndreaptă spre lecții valoroase pe care trebuie să le înveți.


S-ar putea să te afli în pragul unui fel de trezire spirituală, așa că nu-ți reduce la tăcere vocea interioară.


Leu (23 iulie - 22 august)


Unele cadouri sunt din altă lume prin semnificația lor simbolică care depășește valoarea lor materială.


Acestea sunt cadourile care înseamnă cel mai mult pentru tine în acest moment, mai ales după ce Luna intră în Pești, sectorul tău de resurse comune.


Privești cu mare apreciere ceea ce fac alții pentru tine și vezi adevăratele intenții din spatele acțiunilor celorlalți.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


S-ar putea să te lupți să rămâi într-o relație atunci când problemele încep să ți se pară scăpate de sub control.


Dorința ta de a pleca și de a abandona pe cineva ar putea fi puternică pe măsură ce Luna intră în Pești, sectorul tău de angajament.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Fă-ți timp pentru joacă sau pentru alte lucruri care îți fac plăcere. 


Ai putea pierde cu ușurință noțiunea timpului, așa că fii cât se poate de conștiincioasă cu privire la programul tău.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Păstrează-ți speranțele și optimismul la cote înalte. Artă. Frumusețe. Toate aceste lucruri devin de mare importanță pentru tine pe parcursul zilei. Când Luna intră în Pești, sectorul tău de creativitate.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Există o vibrație caldă și o energie pozitivă pentru lucrurile care sunt familiare.


Este posibil să simțiți această mare ușurare atunci când Luna intră în Pești, sectorul vostru de familie. Acesta este un moment de despărțiri și de încheiere.


S-ar putea să descoperi că o sarcină sau o problemă cu care te-ai confruntat începe să se încheie și ești eliberat de stresul pe care l-ai avut în această lună.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Pot fi rostite cuvinte care par să aibă profunzime, dar lipsesc acțiunile care să susțină ceea ce ți s-a spus. În sinea ta, știai că este posibil să se întâmple asta. 


Ține-ți capul sus și renunță la minciunile frumoase care par să-ți promită ceva, dar nu-ți aduc nimic.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Azi ai putea trece prin momente dificile din punct de vedere financiar și să te recuperezi, dar știind acest lucru s-ar putea să nu-ți fie mai ușor.


Luna intră în Pești, sectorul tău al banilor, așa că ai grijă la achizițiile impulsive. Rămâi atentă la bugetul tău.


Să știi că unele probleme s-ar putea să nu le poți rezolva chiar acum și nu ar trebui să încerci să arunci cu bani pentru a face acest lucru.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Cine ești ar putea crește pe măsură ce înveți să renunți la părți din tine pe care nu le placi și la care vrei să lucrezi.


Luna intră în Pești, sectorul tău de identitate. Este întotdeauna bine să lucrezi la îmbunătățirea de sine. Cu Luna Plină care se apropie în semnul tău, gândește-te la ce domenii din viața ta sunt pregătite pentru schimbări mari și începe să planifici acest lucru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel