HOROSCOP 18 noiembrie 2021: Zodiile care fac gaură în buget. Banii parcă le scapă printre degete

Data publicării:
Horoscop bani, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop bani, sursa pixabay

HOROSCOP 18 noiembrie 2021: Zodiile care urmează vor cheltui fără măsură, unele ajungând să aibă o gaură considerabilă în buget. 

HOROSCOP 18 noiembrie 2021: mare parte din zodii vor avea probleme cu bani sub o formă sau alta. Unii vor cheltui prea mult, alții vor pierde bani pentru că sunt atenți la ce investiții fac. Dintre toate zodiile, doar una ar trebui să facă joi investiții, restul trebuie să se abțină și să nu cheltuie nimic dacă vor să nu-și dea peste cap situația financiară.  Dar, pentru că nu au noroc cu banii, unii s-ar putea să aibă noroc în dragoste! Iată ce prevăd astrele pentru ziua de joi:

Berbec 

Ziua Berbecului pentru a aprofunda relațiile cu prietenii tăi. Controlează-ți cheltuielile, acestea sunt mai mari decât veniturile tale. La munca ta, vei ajunge unde îţi doreşti. Evitați stările de tensiune.

Taur 

Este nemulțumit de situaţia lui sentimentală. Controlează acele cheltuieli nespuse. Prezentați acel studiu de piață, este timpul. Ai grijă de sănătatea ta fără a pierde energie.

Gemeni 

Trimite flori acelei persoane speciale. O cheltuială suplimentară a lăsat bugetul în dezechilibru. Exprimă, nu impune, părerile tale la locul de muncă. Excesul de vitalitate trebuie canalizat prin exerciții fizice.

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel