Horoscop - 18 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

Horoscop - 18 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Fii curajos și mergi spre lucrurile pe care ți le dorești de la viață. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa aventurii tale. 

Acesta este un moment minunat pentru a planifica viitoarele vacanțe pe care vrei să le faci. Verifică anunțurile și ofertele speciale de călătorie. 

Vezi ce fac prietenii tăi, pentru a afla dacă ar dori să facă o croazieră sau să meargă undeva cu tine pentru o escapadă rapidă de weekend.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta a secretelor. 

Lucrurile ies întotdeauna la iveală atunci când o persoană nu este sinceră și necinstită. Nici măcar nu va trebui să te duci să cauți informația, s-ar putea să îți cadă direct în brațe.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gândește-te la viitor, Gemeni. Ești fermecător și oamenii te găsesc intrigant și atrăgător. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta a căsătoriei și a parteneriatelor. 

Așadar, fă-ți un efort să devii puțin mai activ pe rețelele tale de socializare, cum ar fi LinkedIn sau orice alt forum la care participi.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

În următoarele zile vei avea mult mai multe responsabilități, iar aceasta poate fi o perioadă aglomerată. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa îndatoririlor tale zilnice. 

Vei dori să-ți structurezi timpul într-un mod care să te ajute să reduci forța și să-ți stimuleze productivitatea. S-ar putea să fii nevoit să amâni câteva lucruri pentru mâine, cu tot ceea ce ai de făcut.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Scoate vopselele, pixurile și lucrurile artistice pe care îți place să le faci. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa creativității tale. 

Acesta este un moment minunat pentru a te juca și a face meșteșuguri, pentru a picta o cameră sau pentru a-ți actualiza garderoba.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Concentrează-te asupra lucrurilor care îți aduc confort și care îți sunt familiare. Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta de acasă. 

Acesta este un moment minunat pentru a petrece timpul prin casă și a face ordine. Bucură-te de timpul petrecut cu familia ta și gândește-te pe termen lung sau în viitor.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Fii sincer și transparent, Balanță. Cuvintele sunt atât de importante pentru tine astăzi și vei dori să vorbești clar, astfel încât să eviți confuziile. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta de comunicare. Împărtășește-ți gândurile cu un prieten, care îți poate oferi feedback.


Horoscop - 18 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cheltuiește cu înțelepciune, Scorpionule. Vei dori să cumperi lucruri, dar nu exagera și nu regreta mai târziu. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa ta a banilor. Acesta este momentul în care poți atât să-i faci, cât și să-i cheltuiești în egală măsură. 

Poate că îți va face plăcere să cheltuiești pe ceva puțin mai experimental și mai riscant, cum ar fi un escape room sau să mergi la un film.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii tu însuți. Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta de identitate. Alege o carte de auto-ajutorare sau ceva care implică dezvoltarea personală. 

Ce tip de muncă ai nevoie să faci? Poate că acesta este momentul să stabilești noi obiective și să planifici ceva pentru viitor.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Știi mai multe decât îți dai seama, Capricorn, și este important să ai încredere în tine. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa dușmanilor tăi ascunși. Este posibil ca unii oameni să nu funcționeze bine cu personalitatea ta, iar asta este în regulă. 

Este important să respecți diferențele și să fii pașnic în ceea ce privește trecerea la chemarea vieții tale, fără a deteriora relația.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Petrece timp făcând ceva distractiv și simplu cu prietenii tăi buni. Vremea începe să se schimbe, iar acesta este sezonul potrivit pentru a ieși și a explora natura. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa prieteniei, așa că s-ar putea să te simți mai fericit alături cu alții, decât să te aventurezi singur. Invită pe cineva cu care ți-ar plăcea să te conectezi.

 

Horoscop - 18 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu există un moment mai bun decât prezentul pentru a căuta un nou loc de muncă sau pentru a ocupa un nou rol în cadrul companiei dumneavoastră. 

Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, casa carierei și a statutului tău social. Acesta este momentul în care ai ocazia de a fii cu adevărat "văzut" pentru ceea ce ești și pentru ceea ce aduci la masă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel