Horoscop. 18 - 25 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal: 18- 25 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta îți aduce o oportunitate care pare mai bună decât este de fapt. S-ar putea chiar să crezi că poți face mai mult decât crezi cu ea, dar întreaga săptămână va fi despre cum crezi în ceva care în cele din urmă te dezamăgește. Deși nu este un lucru uriaș, este totuși suficient pentru ca tu să vrei să te retragi din el, deoarece promisiunea sa de succes va deveni curând cunoscută pentru singurul lucru pe care îl poate promite: lipsa de rezultate și nerăbdarea.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Din când în când avem parte de un set de tranzite care ne amintesc de ceva ce nu ar fi trebuit să facem. În cazul tău, Taur, ai făcut o greșeală săptămâna trecută și va fi în această săptămână când vei culege roadele acestei mișcări greșite. Singurul lucru cu adevărat evident care ți se va întâmpla în această săptămână este că vei înțelege să nu mai faci niciodată un astfel de lucru, oricare ar fi fost acel "lucru". Pe de altă parte, poți să te bați pe spate pentru că ai fost suficient de curajos pentru a-ți asumat orice risc pe care ți l-ai asumat, indiferent de rezultatul care s-a dovedit a fi.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Te vei simți bine în această săptămână și s-ar putea chiar să-ți petreci o parte din timpul liber câștigat cu greu trecând în revistă unele dintre realizările tale, din ultima vreme. Poate că nu-ți place să recunoști, dar viața ta amoroasă merge bine, iar motivul pentru care nu-ți place să te uiți prea atent la așa ceva este că nu vrei să vezi defectele. Te cunoști prea bine și știi că, dacă petreci prea mult timp fiind "fericită" în legătură cu viața ta amoroasă, vei descoperi în cele din urmă tot ceea ce crezi că ar putea fi greșit la ea.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să vrei doar să stai liniștit și să te bucuri de tot binele care vine spre tine în această săptămână, Rac, deoarece pare să fie una dintre acele săptămâni cu "energie pozitivă" pentru tine, mai ales în ceea ce privește dragostea și familia. În timp ce nu există un plan real pentru a vă întâlni cu ceilalți, ar putea exista un alt tip de adunare în curs de desfășurare ar putea fi prin videoconferință sau pur și simplu la telefon. Oricum ar veni comunicarea, aceasta îți va aduce bucurie și sentimentul de siguranță. Sunteți foarte iubiți.

Leo
(23 iulie - 22 august)

Ești pe cale să primești o respingere uriașă. Acest lucru ar putea fi legat de muncă, așa că viața ta amoroasă este în siguranță, totuși, trebuie să te pregătești pentru ceva la care nu te așteptai: respingerea ideii tale și lipsa de nevoie de prezența ta în viața altcuiva, ceea ce înseamnă muncă. Dacă te-ai gândit la un nou loc de muncă, acesta ar putea fi un moment bun pentru a începe să trimiți CV-uri.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Nu-ți place să petreci prea mult timp singur, deși, te bucuri de bucățelele de timp atunci când le poți avea. Săptămâna aceasta îți va aduce mai mult timp de singurătate decât ești dispusă să fii fericită, iar asta te-ar putea face să te simți fie izolată, fie singură. Circumstanțele te pun în situația de a fi nevoit să rămâi singur câteva zile, iar asta nu este ceva ce apreciezi. Acesta este momentul în care mintea ta devine neliniștită și începi să ai fantezii cu scenarii de film de groază. Nu fi prea dramatic, însă, este vorba doar de tine care îți surprinzi reflexia în oglindă. Singură este bine.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Încă o dată, ești avertizat împotriva cheltuielilor exagerate și a achizițiilor neglijente. Săptămâna aceasta vine cu același avertisment, deoarece astrele te văd cum salivezi după o marfă pe care simți că pur și simplu trebuie să o cumperi, altfel îți vei ieși din minți. Ești competitiv în această privință; nu vrei ca alții să aibă ceea ce ai tu. Deși acest lucru te face să fii un colecționar de obiecte unice, tot trebuie să te retragi și să te uiți sincer la ceea ce ai în contul tău bancar. Poți face cu adevărat acest lucru?

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Săptămâna aceasta marchează sfârșitul unui proiect la care ai lucrat. Faptul că știi că tocmai ai atins punctul de finalizare te face să te simți foarte mulțumit; ești mândru de tine însuți pentru că ai reușit să faci față unei responsabilități atât de aspre și, totuși, privește-ți munca, Scorpionule: este impecabilă și toată lumea din jurul tău este de acord. Poți în sfârșit să te ștergi pe mâini, să te dai la o parte și să te uiți la lucrul bun pe care ai muncit atât de mult pentru a-l finaliza. Acum este gata, iar în scurt timp va fi timpul să treci la următoarea capodoperă.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


În general, atunci când îți ies lucrurile pe gură, acestea sunt încrezătoare și bine informate, dacă nu cumva sunt puțin prea îndrăznețe și grăitoare. Cu toate acestea, știi cum să duci lucrurile la bun sfârșit, iar asta înseamnă că știi și cum să spui nu la ceea ce fie va da peste cap proiectul, fie pur și simplu îți va sta în cale. Săptămâna aceasta te așteaptă o decizie foarte importantă, una căreia îi vei spune un NU uriaș. Nu este o decizie impulsivă și nici nu a apărut de curând această idee, ci a fost o întrebare permanentă pentru tine, iar pe parcursul săptămânii vei găsi răspunsul final: Nu.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru tine, Capricorn, este o activitate obișnuită și, în mod ciudat, aici te refugiezi întotdeauna; munca, în această săptămână, se simte mai mult ca acasă decât acasă. Ești întotdeauna "acasă" atunci când ești cufundat în munca ta, iar în această săptămână te simți mai bine fiind departe de casă, deoarece frontul de acasă se simte un pic ca un câmp minat. Preferi să te concentrezi să faci și să economisești bani decât să te gândești la partenerul tău, acasă, care pare să te aștepte cu scopul de a te enerva. Fiecare zi este la fel, motiv pentru care alegeți locul de muncă ca punct de oprire.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să te trezești spunând de multe ori "este în regulă, va fi bine" în timpul acestei săptămâni, deoarece tot iadul este pe cale să se dezlănțuie la Casa Vărsător. Un lucru de reținut: nimic din toate astea nu călătorește în săptămâna viitoare, dar cât timp ești aici, va trebui să te confrunți cu câteva probleme extrem de neplăcute în această săptămână.

Ceea ce credeai că s-a făcut și s-a terminat încă te cheamă la acțiune; începi să te simți cu adevărat pus la punct și, totuși, ești singura persoană care se poate ocupa de această afacere. Dacă nu o tai din rădăcină, totul se va prăbuși. Treci la treabă, Vărsătorule.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu aduci decât soare și zile fericite, chiar dacă familia ta pare a fi o adunătură de ingrați egoiști care te consideră sluga lor personală. Te străduiești, Pești, chiar te străduiești, și nimeni nu face o treabă mai bună decât tine când vine vorba de a-i face pe toți fericiți.

Din păcate, săptămâna aceasta îți face munca de mulțumire a oamenilor un pic mai dificilă, deoarece toți cei cu care ai de-a face par să fie blocați în "modul de puști" și se pare că s-au obișnuit cu toții să fie satisfăcuți de tine. Și, după cum știm cu toții, poți exagera prea mult cu un Pești înainte de a ceda și, din păcate, ei te vor împinge până acolo.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel