Horoscop 17 septembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop 17 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum te aștepți să fie, și nu este nimic ce nu poți gestiona, dar s-ar putea să fie ușor stresant.


Pot exista unele întârzieri acolo unde este vorba de bani, dar ai răbdare. Lucrurile se vor rezolva de la sine. Universul nu te va lăsa să dai greș.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Un nou început frumos vine spre tine, dar s-ar putea să fii nevoit să faci o schimbare bruscă la care nu te așteptai.


Așadar, orice schimbare majoră în atenția și timpul tău trebuie luată cu mare atenție. Se poate simți riscant, dar chiar merită pentru tine.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


O mare parte din ceea ce aveai nevoie să te vindeci este aici pentru tine să te ocupi acum.


Există doar atât de multe ori când poți amâna lucrurile până mâine, dar acum trebuie să acționezi.


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, provocând o schimbare dramatică în sectorul tău karmic, iar acesta este sfârșitul unui cerc care îți permite să închizi ușa trecutului și să deschizi o fereastră către viitorul tău mai luminos.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Nu știi niciodată cu cine te poți întâlni atunci când ieși în oraș. Ai putea da peste un fost sau peste cineva pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. 


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus și asta înseamnă că trebuie să fii atent la dinamica prieteniei tale. Și, deci, fiți atenți la ceea ce universul încearcă să vă atragă atenția. Fii foarte atent la numerele secvențiale și la gândurile pe care le ai chiar înainte de o incidență.


Leu (23 iulie - 22 august)


Există lucruri pe care trebuie să le faci în această viață, iar unele dintre ele se încadrează în scopul vieții tale.


Drumul te duce într-o nouă direcție. Ești pregătit să îi urmezi exemplul?


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Schimbarea nu este niciodată ușoară și uneori trebuie să fii împinsă să faci alegeri de care ți-e prea frică, iar uneori, să ai o oportunitate pe care nu o poți refuza este exact ceea ce ai nevoie.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Graba de a ieși pe ușă sau distragerea atenției te-ar putea face să devii neglijent cu obiectele pe care le porți cu tine în timpul zilei.


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus și ai putea pierde ceva ce ți s-a încredințat, așa că este bine să fii atentă și să rămâi conștientă. Chiar dacă e greu de făcut.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Vrei un răspuns și s-ar putea să-l primești, dar nu în momentul în care crezi. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, aducând multă energie în sectorul tău de angajament.


Lucrurile pe care ți-ai dorit să se întâmple în viața ta amoroasă ar putea fi posibile, dar așteaptă-te la întârzieri și încearcă să ai răbdare. Fără ultimatumuri. S-ar putea să se întoarcă împotriva ta.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Unele lucruri nu sunt menite să se întâmple atunci când vrei tu. S-ar putea să constați că este pur și simplu prea dificil să te descurci cu tot ce ai pe cap.


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, iar comisioanele zilnice s-ar putea să nu decurgă atât de ușor pe cât ți-ai dori, așa că nu fi aspru cu tine dacă nu reușești să le faci pe toate. Vei reuși, dar într-un alt ritm.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Ține un carnețel la îndemână și notează-ți ideile atunci când îți vin. Vise, gânduri aleatorii, toate sunt relevante.


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus, așa că creativitatea te poate lovi la un moment dat și ți-ar putea veni o idee grozavă la care nu te așteptai.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Nu ai fost făcut pentru a fi perfect, iar asta este în regulă. Unicitatea ta este cea care contează.


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus și există lucruri pe care le considerai necesare pentru familia ta și care ar putea fi dificil de realizat.


Dar ceea ce ar putea părea un dezastru se poate dovedi a fi o binecuvântare deghizată.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Discuțiile dure nu sunt ceea ce îți dorești să ai, dar sunt necesare pentru rezolvarea problemelor și abordarea conflictelor.


Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Uranus și s-ar putea să ți se pară dificilă o conversație, dar nu pentru mult timp. Vorbește clar despre gândurile tale și nu-ți fie teamă să exprimi opinii nepopulare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel