Horoscop - 17 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, luni, 17 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 17 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

Starea de bunădispoziţie continuă şi o să vă interesaţi de cineva anume căruia i-aţi putea face o vizită ca să profitaţi de atmosfera de sărbătoare.

Se poate să întâlniţi oameni cu care să-şi dorească să lucraţi în echipă, c-aveţi un numitor comun - talentul.

TAUR

Se poate să vă duceţi în plimbare, în vizite şi să ajungeţi şi la un spectacol, dacă n-o să fiţi plecaţi departe de casă şi să trebuiască să vă-ntoarceţi până la noapte.

Poate o să vă faceţi timp să ieşiţi cu copiii, cu prietenii să aveţi diferite activităţi - deconectante, ca şi azi e sărbătoare.

 GEMENI

V-au rămas câteva obiective de atins, o vizită, o excursie, poate vă duceţi la un spectacol, dacă n-o să fiţi pe drum - e animaţie, nu e de stat singuri în casă.

Poate ieşit la o întâlnire cu cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă bucuraţi de nişte daruri şi de veşti bune.

RAC

Cineva care insista de multă vreme poate v-a convins să luaţi masa împreună şi să petreceţi câteva ore ca să reglaţi o relaţie care vă poate completa, frumos, sufleteşte

Se pare că n-o să puteţi evita nişte cheltuieli, poate sunteţi pe drumul de întoarcere de pe unde oți fi fost plecaţi.

 LEU

Aşteptaţi de anul trecut întâlnirea cu cineva care contează pentru voi şi o să puteţi lămuri nişte aspecte care or să vă deschidă un alt drum, de viaţă personală şi puteţi fi împreună.

V-au mai rămas nişte rude pe care vreţi să le vedeţi ca să trăiţi împreună atmosfera sărbătorilor pascale.

 FECIOARĂ

Stare de spirit ar avea de unde să fie una foarte bună şi o să vă vedeţi cu toţi cei cu care nu v-aţi putut vedea la Înviere, ca să vă hrăniţi sufleteşte.

Se poate să daţi o fugă şi-n alt oraş dacă e cineva drag care să vă aştepte cu un cozonac şi pasca, aşa că de paşte.

 BALANŢA

Se poate să primiţi o invitaţie la cină şi poate or fi lucruri importante de spus şi relaţia voastră sentimentală o să capete o altă nuanţa şi poate-o să urmeze o căsătorie.

Poate v-aţi decis în privinţa unui job, o fi un parteneriat şi o să daţi răspunsul - mâine, dacă vă duceţi la muncă.

 SCORPION

Interacţionaţi cu nişte persoane ca să daţi viaţa unui eveniment special, şi-o să vă fie apreciate ideile, punerea în practică, totul e să fie cu succes.

O să vă prindă bine să ieşiţi cu prietenii ca să mai faceţi doi paşi pe-afară, să luaţi aer, după atâtea calorii.

SĂGETĂTOR

Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la un party şi atmosferă va fi pe gustul vostru, o să legaţi noi prietenii şi pentru cei singuri o şansă de a întâlni pe cineva cu care să formaţi un cuplu.

Poate faceţi ceva inedit - daţi o fugă la malul mării, cu familia, cu prietenii, şi poate mai rămâneţi o zi, două.

 CAPRICORN

Aţi mai avea de oferit un cadou, o îmbrăţişare cuiva şi o să vă duceţi în vizită, sau ieşiţi la plimbare că e sărbătoare şi atmosfera de bucurie persista.

O să vă întâmpine cu multă căldură sufletească fiinţă pe care o iubiţi şi care o fi absentat în ultima vreme.

 VĂRSĂTOR

O să scoateţi nişte bani de buzunar ca, vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, dar să fiţi atenţi la ce cumpăraţi, să nu vă ducă în eroare ambalajul şi să daţi cât nu face.

O să vă ia prin surprindere gestul cuiva care a dispărut o vreme din viaţa voastră, dar nu v-a uitat. Să reţineţi.

 PEŞTI

Poate mai aveţi de făcut o vizită, de onorat invitaţia la un concert, sau e o masă festivă şi o să vă simţiţi bine, că e ceva special, că e sărbătoare, oricum.

Se poate să apară cineva care să vă fascineze de-a dreptul şi o să vă puteţi găsi companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel