Horoscop. 17 - 23 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop săptămânal: 17 - 23  2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta, Berbec, te vei folosi de inteligența ta ridicată pentru a ieși din încurcătură, deoarece se pare că te-ai prins cumva în ceva din care nu mai poți ieși.

Tot acum, vei face o mulțime de anulări de planuri. Insomnia lovește puternic la mijlocul săptămânii, ceea ce îți dă peste cap programul. Mănâncă corect și dormi bine, dacă poți, Berbec.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Te vei simți mai protector decât de obicei, deoarece simți că există ceva al tău care este amenințat. Fie că e vorba de jobul tău sau de relația ta, ești foarte atent la această realitate, iar asta te pune pe  analiză, în care îți dai seama ce funcționează și ce nu.

Nu acționezi pripit în această săptămână, Taur. Te gândești bine și apoi vii cu un plan perfect, fără cusur. Totul îți iese bine.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Vei simți un avânt de putere în această săptămână, deoarece puterea lui Saturn scade și îți dă un fals sentiment de autoritate; asta înseamnă probleme la serviciu, Gemeni. S-ar putea să vrei să profiți de bunătatea cuiva, dar s-ar putea, de asemenea, să mergi prea departe și să ajungi să muști mai mult decât poți mesteca.

Trebuie să te folosești de discreție în această săptămână; Ai idei și sugestii grozave, dar unele dintre ele par prea centrate pe tine, și poți ajunge să fii ostracizat pentru sugestia ta.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cel puțin vei putea să știi unde te afli până la sfârșitul acestei săptămâni, Rac. Ceea ce se vrea să se înțeleagă aici este că vei fi parte integrantă a conflictelor și a comportamentului războinic care are loc la locul de muncă.

Știi că acest lucru nu poate dura la nesfârșit și că trebuie restabilită pacea pentru a permite revenirea productivității, dar nu vei putea rezista să nu ai ultimul cuvânt. Dacă taci, te vei simți frustrat și fără voce și, totuși, dacă vorbești, vei fi ținta tuturor reproșurilor. Ia-o ușor în această săptămână, Rac.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă este în joc în această săptămână, și nu este vorba atât de mult de faptul că este pe butuci, ci mai degrabă de faptul că ajunge la un anumit nivel și apoi cade în neant.

Și asta este ceea ce va deveni evident pentru tine. Nu vrei ca această relație de dragoste să se ducă nicăieri, dar nu prea ești dispus să depui prea multă muncă pentru a o face să dureze. Așadar, săptămâna aceasta îți aduce o opțiune: muncește pentru a o face mai bună sau relaxează-te și privește cum se destramă.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Vei încerca ceva în această săptămână care va sfârși prin a te face să arăți ca un om neexperimentat. Îți dorești cu adevărat doar să-ți recapeți copilăria și, deși ești foarte realist în privința faptului că asta nu se va mai întâmpla vreodată, tu, uneori, te comporți ca un copil și te aștepți ca cei din jurul tău să se conformeze acestui comportament.

Problema este că te afli printre adulți care au propriile lor probleme și care nu sunt de acord cu rutina ta copilăroasă, în principal pentru că intră în conflict cu propriile lor traume din trecut.


 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este nevoie de o Balanță bună și puternică pentru a pune balanța în ordine, iar asta vei face în această săptămână. Ești vocea rațiunii în familia ta și se pare că ești cam singura pe care o ascultă toată lumea.

S-ar putea să te deranjeze faptul că ești persoana aflată în această poziție, dar nici nu poți scăpa, deși ai avut fantezii despre cum ar fi să pleci pur și simplu de lângă familia ta. Ah, atunci, ei te trag din nou înăuntru, unde salvezi ziua... desigur.


 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această perioadă a anului, începeți să folosiți unele dintre tehnicile voastre spirituale pentru a crea situații pozitive și manifestări uimitoare. Vei intra în contact cu toate puterile tale superioare în această săptămână, deoarece tranzitele par să te atragă spre interior; ai nevoie de introspecție și de noapte. Așteaptă-te ca această săptămână să fie una dedicată practicii spirituale și obținerii a multă pace interioară.


 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Sunteți în momentul în care simțiți că ați "înțeles" lecțiile din ultima vreme și sunteți gata să le puneți în aplicare. Lumea ta a fost zdruncinată; lucrurile au luat-o razna, iar acum, ai rămas cu un scenariu de viață complet nou.


Acesta îți solicită atenția conștientă, dar te și bucură enorm. Schimbarea s-a produs și ești pregătit pentru ea. Nu ți-e frică de nimic, Săgetătorule. Săptămâna aceasta sparge ușile pentru tine. Pregătește-te să treci prin ele.


 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă a existat vreodată o săptămână în care să te hotărăști să-ți înșeli partenerul, atunci aceasta este. Partenerul tău nu-ți oferă ceea ce îți dorești, iar asta nu înseamnă doar dragoste fizică.

Vorbim despre tine, care ești nemulțumit de o vreme de calitatea afecțiunii lor, dar nu ai murit și încă îți dorești ca cineva să creadă că ești uimitor adorabilă, superb și dezirabil. Găsești asta în timpul săptămânii. Există cineva acolo, iar dacă îl accepți sau nu, va depinde de tine.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să te simți oarecum frustrat în această săptămână, pur și simplu pentru că există lucruri despre tine cu care nu mai vrei să te asociezi, dar pe care nu le poți depăși prea ușor.

Ești sclavul vechii tale gândiri și știi asta, ceea ce te deranjează foarte tare. S-ar putea să-ți petreci o bună parte din această săptămână încercând să te deprogramezi, doar pentru a-ți oferi o șansă de a lupta. Te-ai săturat de vechile tale obiceiuri și ești foarte pregătit să mergi înainte, cu o gândire de viitor.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te va face să depui eforturi peste limita a ceea ce poți îndura și, deși acest efort va fi mai ales emoțional, te vei simți epuizat și în pragul colapsului, pe măsură ce se întâmplă.

Acest lucru nu poate fi evitat, nu ai cum să eviți nimic aici, și mai mult ca sigur că este vorba de un membru foarte apropiat al familiei sau de un prieten bun. Nimic nu este în neregulă cu ei, dar tu va trebui să fii cel care vine în ajutorul acestei persoane, deoarece depinde numai de tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel