Horoscop 17 - 23 iunie 2024. Zodia care va avea o perioadă nemaipomenită. Daniela Simulescu: S-ar putea să ziceți că este o șansă aici! / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, a zis care este zodia care va avea o perioadă nemaipomenită, între 17 - 23 iunie 2024. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

''Dacă sunteți singuri este o perioadă nemaipomenită. În Casa a 7-a intră Soarele, Mercur și Venus. Și s-ar putea să întâlniți oameni. La un moment dat nu vă dați seama că pot fi posibili parteneri, dar îi abordați ca pe simpli oameni. Dar dacă stați și vă uitați mai atent, analizați, observați, s-ar putea să ziceți că este o șansă aici!'', a spus Daniela Simulescu.

''De altfel, nu vă recomand să stați în casă dacă sunteți singuri. Trebuie să ieșiți să interacționați, să glumiți, să vă bucurați. Nu este obsesia de a căuta, să găsiți partenerul, ci, mai degrabă, hai să ies în lume și să văd ce îmi pregătește viața. Hai să fiu deschis.'', a spus Daniela Simulescu.

''Pentru cei care sunteți deja într-o relație să știți că veți avea foarte multe lucruri de făcut cu partenerul. Nu o să facă așa de mult cum o să vă placă vouă. O să fiți necăjiți, comentați, criticați, dar nu contează. Omul este acolo și face și el ce poate. Tot pentru cei care se află într-o relație, de exemplu, dacă aveți de planificat o vacanță nu o faceți singur. Cereți sprijin, întrebați, obțineți răspunsuri, faceți ajustări, optimizați. Nu sunteți pe vârful muntelui, ca să spun așa.'', a zis Daniela Simulescu.

''Luna plină de la sfârșitul săptămânii este în semnul vostru, dragii mei. Eu cred că s-ar putea să vă confruntați cu unele emoții neplăcute, asta este. Când este Lună plină este multă irascibilitate, dar, dat fiind faptul că în Casa a 7-a sunt foarte multe planete și Luna plină este în semnul vostru, vă recomand să îi lăsați și pe alții să aibă un cuvânt de spus și să își facă treaba! Să nu îi judecați foarte dur!'', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel