Horoscop 17 - 23 iunie 2024. Voropchievici: Zodia cu o super reușită

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 17-23 iunie.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Începeți o activitate profesională reușită, dar și o realizare personală pozitivă.

Taurul

Energia voastră este bine canalizată. Aveți forță activă, sunteți dominați de ambiție, aveți dinamism, reușită și dominați situațiile în care vă implicați.

Gemeni

Demonstrați că sunteți rapizi și, prin rapiditatea voastră, atrageți în viața voastră o schimbare de situație benefică. Datorită acestei rapidități, veți fi implicați în deplasări, în delegații, nu stați prea mult pe acasă. Urmează o săptămână în care șansa va fi de partea voastră.

Rac

Renașteți și aveți parte de libertatea pe care vi-o doriți. Vă salvează într-o situație dificilă. Săptămâna viitoare veți avea parte de vești și de întoarcerea unor persoane dragi, pe care nu le-ați mai văzut de multă vreme.

Leu

Aveți parte de fericire, reușită. Vă veți afirma, vă vor fi recunoscute meritele și puteți clarifica o situație pe care nu îndrăzneați să o puneți de tapet. Dați dovadă de mare vitalitate, succes în tot ceea ce faceți, iar creativitatea voastră va fi la cote extraordinare.

Fecioara

Aveți receptivitate, răbdare, dragoste de natură, dar aveți parte și de dezvăluirea unor secrete. O întâlnire călduroasă vă ține în priză, lucru care nu vă place.

Balanța

Urmează o săptămână cu un echilibru bun. Sunteți stăpâni pe situație, veți face o călătorie, posibil și în străinătate. Cei tineri au descoperiri pasionale. Aveți parte de succes, reușite și, pentru cei care sunteți oameni de afaceri, aveți parte de semnarea unui contract.

Scorpion

Se sfârșește o situație. Dacă nu acționați și nu acceptați această situație, veți ajunge la un sfârșit neplăcut. Încercați să acceptați schimbarea în profunzime.

Săgetător

Sunteți bulversați de o situație. Aveți parte de furie, dispute. Orgoliul vostru e rănit și sunteți plini de nervi. Încercați să vă calmați, să evitați disputele, lacrimile, furia și crizele, deoarece se impune mai multă prudență, pentru a evita o ruptură violentă.

Capricorn

În curând veți face o alegere. Trebuie să renunțați la ezitare, la dualitate, la neliniște și la rivalitate. Trebuie să reflectați înainte de a acționa.

Vărsător

Lăsați timpul să treacă! Aveți parte de multă putere de reflexie. Să vă retrageți în singurătate, alături de niște persoane în vârstă, bunicii sau părinții, cu care să discutați și să depănați amintiri. Vă așteaptă o recompensă.

Pești

Aveți parte de un abandon, o trădare. Sunteți prizonierii unei situații și nu puteți face mare lucru pentru a ieși din această situație imediat. Aveți puțină răbdare și totul se va rezolva la finalul săptămânii.

Youtube video image

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel