Horoscop 17 - 23 iunie 2024. Daniela Simulescu, despre o zodie: Explozie de energie, efervescență, romantism! Distracție maximă! / Video

Data publicării:
Fericire, sursa pixabay/ autor xxolaxx
Descriere foto: Fericire, sursa pixabay/ autor xxolaxx

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Atrosens, anunță o perioadă plină de distracție pentru o zodie.

Pești / Ascendent în Pești

''Mamă, ce perioadă vine pentru voi! Aș zice să profitați pentru că Saturn se apropie de retrogradare în semnul vostru, pe data de 29 iunie. Până atunci, este de distracție, de romantism, cucerire, mers la evenimente, o explozie de energie, efervescență. În Casa a 5-a, dragii mei, se duc Soarele, Mercur și Venus. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă faceți niște amintiri de neuitat! Nu viața vi le face, ci, voi singuri, prin a căuta anumite evenimente și interacțiuni.'', a declarat Daniela Simulescu.

''Romantismul este în floare! Vă place să cuceriți, să fiți cuceriți! Despre dorința de aventură nu vă mai spun, dar apare o plictiseală îngrozitoare, care vă seacă, irită, enervează! Și vreți să faceți chestii inedite, dar nu veți găsi din prima o chestie inedită. Trebuie să testați puțin câte puțin până veți zice: Acel festival mai non-conformist, care are și muzică și tot felul de activități, acolo mă duc! Adică aveți partea această boemă, romantică și partea asta lumească. Deci, nu așteptați de la viață amintirile, ci duceți-vă voi către ele!'', a zis Daniela Simulescu.

''Iar pentru cei care au copii, mai ales dacă aveți copii mici, zilele următoare pot fi minunate, nu doar vouă trebuie să vă faceți amintiri, ci și celor mici!'', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel