Horoscop 24 - 30 iunie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri
Descriere foto: Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Longitudinea astronomică a Soarelui va fi de 90 de grade și o să vă dea vitalitate din belșug, o schimbare bruscă de macaz și o să înțelegeți cât sunteți iubiți de Univers. Vine cu o energie a belșugului la cei pozitivi și constructivi, deci câștiguri pe toate planurile. Cei ce țin de teluric pot avea mari încercări de natură karmică, chestiuni neînțelese care trebuie descifrate. Trebuie pus punctul pe i. Dacă nu evoluați, atunci involuați și dați înapoi.

Taur

Norocul vostru ține de celebrările tradiționale arhaice, care se făceau în trecut de străbunii noștri, inclusiv de vechii daci. La ei se vedeau efectele apei, aerului, acolo unde este frumosul, sănătatea, focul sacru, hărnicia pământului, aerul adevărat. 

Gemeni

Cine are rădăcinile bine înfipte în glie va atrage energie și belșug, relația cu bunii și străbunii. Cine nu, va rătăci într-un labirint abisal. Trecerea astroplanetară din 20 iunie pe cuspidă echivalează cu sărbătoarea Sânzienelor, Drăgaica. Cele cu nume laic, nou, sau dacic, unic, au destinul din altă perspectivă și trebuie vizualizat pe rădăcini. 

Rac

La solstițiul de vară, sîrbătorile de Sânziene trebuie respectate ca să nu vă luptați cu Ielele. Comunicarea este foarte importantă, ca și istețimea care ne aduce anumite beneficii în săptămâna următoare. Mișcarea la fel, precum și focul care se vrea sacru, cu ritualurile foarte bine păstrate de popor vor fi esențiale pentru nativii Rac. Ritualurile pot funcționa cu foarte mult spor.

Leu

Solstițiul de vară creionează debutul de destin al săptămânii următoare. Progresiile solare atrag energii venusiene și mercuriene. Aici ne referim la sănătate și ceva legat de locul de muncă, de cariera. Se creionează anumite discuții, negocieri pentru tranșarea anumitor situații și parafarea lor.

Fecioară

Vestea bună este că se prefigurează ceva evenimente. Trebuie să faceți în așa fel încât să vă faceți un fel de ordine în gânduri și în agendă. Regăsiri cu prietenii, petreceri cu ștaif la unii. Cele cu vitalitatea scăzută, veți avea nevoie de o revitalizare în natură. Cele cu probleme ce țin de stres, de energii acumulate, de neînțelegerea anumitor lucruri vor fi nevoite să caute în trecut, în amintiri. Trebuie să afle de când se prefigurează anumite chestiuni care vă creează neliniște. Temperanța, retragerea, izolarea vă pot da un plus de liniște providențială.

Balanță

Nu trebuie să vă gâdilați orgoliul, ci să atenuați ceva ce s-ar putea să nu fie bun în viața dvs. Un om sfătuit este de două ori mai câștigat. Trebuie să știți dinainte, pentru că de acolo veți alege o cărare corectă. Nu uitați că este un an karmic, greu, cu însemnătate și care aduce bagajul ultimilor 9, 18, 26-27, 36-37 de ani și tot așa. Plus viețile anterioare! Nu vine niciunul fără bagaj karmic. âu vin perioade în care să stați cuminți și să meditați, că o să treacă evenimentele fără să vă atingă. Poate în alți ani!

Scorpion

Solstițiul de vară aduce un plus în zona celor care au de susținut examene, dar nu numai. Cei care sunt cu adevărat pregătiți de lupta și de competiția cu viața. Astrele susțin energetic, cu inspirație, cu vitalitate tot ceea ce aveți de făcut. Și, în niciun caz, săptămâna viitoare aspectele nu vor înlocui lacunele și lucrurile pe care le-ați neglijat, în ideea că o să vină lucruri mai bune și că lucrurile se vor rezolva de la sine. Este o perioadă agitată, în care trebuie să ținem cont de fiecare pas, de fiecare mișcare.

Săgetător

Gemeni e zodia voastră în oglindă, iar opoziția cu Luna Albă pe care o face cu Soarele la solstițiu vă poate pune destinul în penumbră. Există aspecte penumbrale care se calculează la naștere. Ele trebuie suprapuse pentru că unora Soarele le dă vitalitate, altora le-o dă Luna. Sănătatea este pe corelația selenară. Un aspect de cotitură face ca lucrurile să funcționeze în așa fel încât să vă uitați spre trecut, adică acolo unde înțelepciunea și experiențele, lecțiile de viață ale trecutului pot să vă împingă destinul. Dacă nu, vă întoarceți înapoi să rezolvați ce nu ați rezolvat, pentru a putea merge mai departe.

Capricorn

Comunicarea subtilă în următoarea săptămână se vrea un plus pentru spiritele superioare și un suport astral, benefic pentru ei, din toate punctele de vedere. Ceilalți trebuie să ia aminte de la primii, acolo unde se spune că mesajele vin din astral cu o subtilitate și încărcătură aparte.

Vărsător

Cununa de sânziene, cu spice galbene, se vrea spor în casă, cununiță pentru bădiță la cele care vor să își găsească sortitul. Spor de galbene pene, pentru că pasărea galbenă vine și reprezintă sporul de altă natură. Este important să avem spor, cununi de sânziene în preajma noastră.

Pești

Soarele cu Venus și cu Mercur în tranzit prin cea de-a cincea casă a horoscopului general indică preocupări ce țin de suflet, în mod deosebit, de relația cu cei mici, de plusurile pe care le pot aduna, fiind empatici, comunicând altfel cu cei din jur, fiind buni la suflet, mărinimoși. O vorbă bună pentru cei din preajmă asigură un feedback la fel de bun.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel