Horoscop 17 - 23 iunie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Playtech Stiri
Descriere foto: Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru această săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Este un aspect nou și excepțional ce ține de previzional. Lucrurile stau așa: Ibisul roz susține femeia Berbec, cu actul creației în care spune de ceva sacru, pur, original în dragoste, carieră și câștigul de bani. Există și bărbați cu inimă de aur și care au ascuns subtil latura feminină, romantică, sensibilă. E ceva deosebit și sacru ce vine, cu implicații karmice majore. Semnal de alarmă la cei la care lucrurile nu se întâmplă sau nu evoluează cum și-ar dori.

Taur

Dacă veți ști să separați ce-i bun, aspectul Ibisului roz unic și irevocabil, de ceea ce vă constrânge, cuadratură Pluto-Marte în Taur, veți birui. Deci e startul a ceva major, a ceva care se vrea temeinic pe termen mai lung. A nu înțelege cum este acest start poate să anunțe, pe viitor, anumite cumpene și blocaje.

Gemeni

Avem Mercur Cazimi și conjuncție Soare-Venus cu plusuri afective și beneficii inclusiv financiare, dar doar la persoanele cu loc de muncă, cei care câștigă și, în egală măsură, dăruiesc în sens de binefacere. Sancțiuni de la Univers pentru cei care calcă de două ori în același loc, abia se târâie prin viață. 

Rac

Aspectul primordial al săptămânii este dat de exaltarea Ibisului roz, deci susține actul unic și ireversibil ce reprezintă biruința ordinii asupra haosului.

Leu

Ordine versus haos primordial în relația voastră cu societatea, de suflet, de dragoste, pe relația de carieră. Unii nu știu unde să mai construiască, ce să facă, cum să tempereze niște lucruri ca să revină la zona de normalitate. Dar viața este o luptă și trebuie să fie una pentru biruință. Trebuie să înțelegeți că unii trebuie să scoată la lumină niște lucruri acum, poate ceva ce au stricat alții trebuie să ajungă la voi ca voi să puteți face ceva, demara ceva. Este un punct zero. Scoateți la lumină și duceți către alt plan.

Fecioară

Mercur Cazimi are menirea de a susține cariera și, în varianta haosului, de a închide anumite uși. Ibisul roz vrea să vă arate noua cale. Este o cale filozofică pentru unii, iar pentru alții e temelia, cu lecția de viață înțeleasă, la ceva nou.

Balanță

Astrele atrag atenția asupra celor care locuiesc în străinătate sau lucrează acolo. Apar anumite încercări, blocaje, riscuri să fie aruncați în valurile de destin. Atenție la gradul de risc și la cei care au nevoie de vestă de salvare.

Scorpion

Un alt mit fascinant ne provoacă destinul și devenirea. Mitul Ibisului roz se vrea pentru voi un set de credințe evolutiv spirituale pentru carieră, pentru destinul profesional, iar la alții pentru bani. Banii vin și pleacă, prin urmare nu reprezintă decât o monedă efemeră de schimb, de tranziție către altceva.

Săgetător

Destinul se explică într-o manieră legendară, filozofică, iar plusurile țin de imaginația voastră în raport cu universul, în relația voastră cu Geea, acolo unde este dragoste versus aventură, bani versus pierderi sau ce sacrificați pentru beneficiile de bani, financiare.

Capricorn

Perioada este cu o încărcătură și semnificație aparte, chiar ieșită din comun. Se conturează anumite decizii importante de viață, chiar grele pentru unii. Previziunile generale fac distincția între viață, acolo unde este implicare, și ceea ce reprezintă neîmplinirea, faptul că nu ați reușit să puneți cap la cap niște lucruri în așa fel încât să atrageți un destin cât mai sigur și mai sănătos.

Vărsător

Pasiunea este eliberatorie, ca un zbor care vine la pachet cu plus pe zona de creativitate, de esență, de substanță. Este o săptămână în care tot ceea ce este mocnit trebuie să se transforme, să se materializeze în ceva palpabil, constructiv.

Pești

La voi va fi ceva legat de casă și de familie, lucru cert indicat de astrogramă. Acolo sunt și foarte multe planete care anunță tensiuni, agitație profesională sau ceva legat de finalizarea, autentificarea unor acte. Este, mai degrabă, ceva pe relația cu autoritățile.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel